Переможець “Холостячки” Еллерт “здав” 41-річного Влада Яму, який змінив свою професію у Штатах: не танцює

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт здав 41-річного Влада Яму, який змінив свою професію у Сполучених Штатах, і більше не є зіркою паркету.

Знаменитий український хореограф Влад Я вже 2 роки як знаходиться за кордоном. Він неодноразово розповідав про те, що мріє переїхати до Сполучених Штатів Америки і жити у Флориді, але робота і зіркова кар’єра не давала йому можливості це зробити. Після 24 лютого все кардинально змінилося.

Спочатку артист не говорив про те, де знаходиться, але згодом стало зрозуміло, що відтягувати це немає сенсу. Після ексклюзивного інтерв’ю, в якому хореограф зізнався, що емігрував більше жодних коментарів на цей рахунок не було, а з журналістом Влад пізніше сильно посварився.

Олександр Еллерт розповів, чим займається Влад Яма

Влад Яма показав миле фото сина з дівчатами
Олександр Еллерт розповів, чим займається Влад Яма

Час від часу Влад відповідає користувачам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на критику своєї поведінки. За словами артиста, він почувається набагато кориснішим за кордоном, тому що він має можливість збирати кошти та перераховувати їх для захисників. Але така позиція багатьох не задовільняє.

Влад далеко не єдиний знаменитий чоловік, який замість захисту Батьківщини обрав втечу. Так само гуморист Олександр Еллерт у травні 2022-го виїхав за кордон, але за його словами, цілком легально.

Олександр Еллерт розповів, чим займається Влад Яма

Нещодавно комік розповів, що усі бажаючі зможуть бути присутніми на заході, на якому будуть виступати і він, і його колега по цеху з України Яма. І Влад, до речі, знову спробує себе у ролі ді-джея.

Нагадуємо, що раніше Влад розповідав про свою викладацьку діяльність у Флориді, де він влаштувався на постійну роботу. Зірка почав вчити дітей хореографії, однак наскільки його карʼєра на даний момент успішно невідомо.

В Україні у зірки залишилися рідні та друзі: зокрема у Запоріжжі живуть його батьки та рідний брат-юрист. В столиці у сім’ї є квартира, а також заміський будинок, який вони придбали не так давно.

Схожі статті