Колишній Ані Лорак вперше назвав справжню причину розставання зі співачкою: “З повною відсутністю розуму”

Знаменита українська співачка Ані Лорак ніколи не розповідала про роман, правда про який нещодавно вийшла назовні. Колишній співачки розповів причину завершення стосунків.

За Ані Лорак вже давно закріпилася слава жінки, який сильно не щастить у коханні. З самого початку її кар’єри ставалися скандали навколо її любовних стосунків. То зірка зустрічалася з одруженим продюсером, то була покинута футболістом, в якого була закохана до безтями, то побралася з турецьким бізнесменом, котрий зраджував її і навіть не ховався.

Звичайно, з плином часу артистка просто припинила розповідати пресі про свої романи. І лише нещодавно вона наважилася розповісти про обранця Ісаака, з яким познайомилася в Іспанії.

Сергій Перман розповів про роман з Ані Лорак та причину розставання

Втім, нещодавно Сергій Перман дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявив, що виявляється також мав роман зі співачкою. Стосунки в них були до появи Мурата, а робочі взаємини були повністю розірвані саме через турецького бізнесмена, який сильно ревнував співачку до її наставника.

У своєму інтерв’ю Сергій розповів, що виявляється був сильно закоханий в артистку, і в них були стосунки. Однак, він також поділився характеристикою на співачку, і вона виявилася вельми негативною. Можливо в чоловікові говорить образа, а можливо він дійсно так думає.

У мене з нею був роман. У той момент, я був у неї закоханий. То справді був нерозділений роман. Вона талановита, вродлива жінка. З повною відсутністю розуму, на жаль, — зізнався чоловік.

Нагадуємо, що розлучення з Муратом у Ані Лорак відбулося 6 років тому. Офіційно вони були у шлюбі ще 2 роки після фактичного розставання. У пари є спільна дочка Софія, яка прекрасно спілкується із батьком, і з його новими жінками.

4 роки тому в мережі з’явилася інформація про те, що можливо Ані Лорак повернеться до екс-чоловіка. Чутки пішли через дивні фотографії на святі Філіпа Кіркорова, де співачка та бізнесмен поводилися, як закохана пара. Але примирення не було, а пізніше Мурада зробив пропозицію дівчині Лілії.

Схожі статті