Старша донька Віри Брежнєвої зробила те, чого не вдалося зробити співачці: на це можна дивитися вічно ФОТО

Старша донька Віри Брежнєвої 22-річна Соня Кіперман похвалилася дипломом коледжу США. Як відреагувала зіркова мама і який ВНЗ вона закінчила сама.

Декілька років тому старша дочка колишньої солістки “ВІА-Гри” співачки Віри Брежнєвої поїхала вчитися до США. Зіркова мама регулярно відвідувала дочку і особливо любила робити це сюрпризом. Коли Віра приїжджала до Америки, то проводила разом із Сонею кілька незабутніх днів – вони ходили магазинами та кафе, про що зірка докладно розповідала в Instagram.

Шанувальники теж не забували про Соню та уважно стежили за її студентським життям у США. Так, сьогодні, 10 травня, Соня Кіперман поділилася радісною новиною – вона нарешті отримала диплом про закінчення коледжу.

“Представляю вам: випускник коледжу першого покоління”, – коротко підписала фото 22-річна дочка Брежнєвої.

Зіркова мама також оприлюднила знімок Соні, на якому вона позувала в мантії та з дипломом у руках, а також залишила свої привітання під публікацією доньки.

Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США
Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США

Нагадаємо, що екс-ВІА-Гра народила Соню у 2001 році від тренера з дзюдо Віталія Войченка, з яким жила у цивільному шлюбі. На той час вона була студенткою економічного факультету залізничного інституту. Співачка стверджує, що все ж таки отримала диплом Дніпропетровського державного університету залізничного транспорту.

Віра Брежнєва з дочками

Потім, коли Віра вийшла заміж за відомого дніпропетровського бізнесмена Михайла Кіпермана, який заради артистки покинув свою першу родину, то дівчинці дали прізвище вітчима і так вона стала Сонею Кіперман. У шлюбі із бізнесменом народилася ще одна дочка Сара. Незабаром цей союз розпався.

Зазначимо, що бізнесмен, який згодом став мільйонером, забезпечив своїм дітям безбідне життя. Поки старша здобувала освіту в США, молодша багато подорожувала світом разом з батьком та його новою сім’єю або ж з мамою.

Схожі статті