Оля Полякова розповіла про зради свого чоловіка у шлюбі: потрапив під чари молодої дівчини одразу

Знаменита українська співачка Оля Полякова розповіла про невірність чоловіка Вадима Буряковського, яка сталася багато років тому. Як це було?

Публіка полюбила Олю Полякову не тільки за її репертуар та приємну зовнішність, але і ще за відкритість та любов побалакати. Завдяки цьому артистка навіть почала заробляти, адже взялася обговорювати з колегою по цеху Машею Єфросиніною найрізноманітніші теми, які цікаві жінкам.

Публіка позитивно відгукується на такого роду контент, охоче обговорює тему в коментарях та ділиться своїм досвідом. В одному з таких випусків Оля Полякова якось розповіла про те, як розпочалися її стосунки з чоловіком Вадимом.

Оля Полякова розповіла, як стала коханкою Вадима Буряковського

Оля Полякова розповіла, як стала коханкою Вадима Буряковського

Раніше співачка зізнавалася, що була коханкою, але дуже швидко вирішила це питання, поставивши коханого перед ультиматумом, через що Вадим одразу ж покинув дружину. Тоді в інтерв’ю Оля заявила, що жінкам потрібно більше себе цінувати, і навіть якщо подібна ситуація складається, одразу розв’язувати вузол.

Маша ж вона розповіла про те, що їхні любовні взаємини з Вадимом закрутилися майже одразу. Вони познайомилися на корпоративі, Оля сіла за спільний стіл і підкорила чоловіка своїм почуттям гумору та харизмою. До того ж вона була молода, талановита і вміла працювати з аудиторією. Це повністю підкупило чоловіка, який почав до неї залицятися.

Розійтися з дружиною для Вадима не складало проблеми, тим паче, що в них не було спільних дітей, а бізнесмен про них мріях. Вже незабаром Оля завагітніла і подарувала чоловіку дочку Марію.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому в мережі з’явилася інформація про роман Олі Полякової з Владом Міцкевича. Співачка дану інформацію спростувала, заявивши, що кулінар був в неадекватному стані, коли публікував фотографії з їхніми поцілунками і заявила, що вони близькі друзі.

Вадим вже наступного дня виглядав дуже спокійним і ніяким чином не видавав своїх емоцій, якщо вони навіть в нього були. Чоловік посміхався в камеру, був у прекрасному настрої і підтримав свою дружину.

Схожі статті