Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.

На пострадянському просторі є лише дві артистки, про авторитети яких завжди говорять в пресі та шоу-бізнесі. І про цих знаменитостей з’являлося чимало пліток, які були пов’язані ледь не з контролем шоубізу.

Алла Пугачова завжди над цим сміялася. Софія Михайлівна в свою чергу навіть не бралася це коментувати, повністю ігноруючи подібні розмови.

Сергій Перман розповів, як Софія Ротару показала свій авторитет

Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження
Сергій Перман розповів, як Софія Ротару показала свій авторитет

Та й за останні 15 років Софія Михайлівна все рідше говорила з журналістами, і все менше виходила на зв’язок. Зараз вона вже декілька років як живе без концертів, виступів, кліпів, насолоджуючись забезпеченим життям у своєму маєтку під Києвом. Її зіркова подруга Лайма говорила про те, що Софія Михайлівна навіть не виїжджала за кордон, ховалася у Львові.

Тим часом її син та онук все ж таки потрапили у скандал, намагаючись перетнути кордон нелегально, за що були затримані. Досі невідомо, чи понесли вони взагалі якесь покарання. Адже обидва були відпущені вже наступного дня.

Софія Михайлівна зрідка реагує на події в країні, вітає своїх рідних з днем народження на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і постійно нагадує про річницю смерті свого чоловіка Анатолія.

Втім, вельми цікаві деталі життя Ротару нещодавно розповів продюсер Сергій Перман, який дав велике інтерв’ю. За його словами, співачка володіє небувалим авторитетом, і вміє домовлятися навіть там, де здавалося б ситуація безвихідна.

“Нас не випускали просто за особистою вказівкою однієї поганої людини. І немає дозволу на виліт. Мені паралельно телефонують: “Негайно вилітайте, тому що по вас зараз…”. І Софія Михайлівна підходить до прикордонника й говорить: “Синку, ти мене знаєш?” Він каже: “Так”. – “Відпусти нас”

Врешті-решт, співачці вдалося вмовити співробітника відпустити їх, хоча насправді шансів на це майже не було. Перман досі згадує про цей інцидент, підкреслюючи вагомість фігури Софії Михайлівни.

Схожі статті