Від Дональда Трампа до Сари Джессіки Паркер: Катя Осадча нарешті згадала про “Світське життя” – є причина

Зірка "Світського життя" Катя Осадча згадує програму, яку вела понад 15 років, де жодного разу не з'явилася в тому самому образі та капелюшку. Про що думає зірка зараз?

Програма “Світське життя вперше вийшла в ефір у 2005 році і майже одразу її незмінною ведучою стала молода журналістка, яка лише завершила модельну кар’єру – Катя Осадча. За час виходу проекту телеведуча встигла познайомитися з сотнями світових знаменитостей, а також розповісти про життя всіх найпопулярніших українських та російських зірок, побувати на їхніх весіллях, докладно розпитати про сім’ї, розлучення та нові романи. Жоден ефір не обходився без гострих питань. Іноді навіть вони виникали скандали, які ще довго обговорювали за лаштунками шоу.

Зірка Світського життя Катя Осадча
Зірка Світського життя Катя Осадча

Окремим предметом обговорення проекту також були вбрання та капелюшки його незмінної ведучої, які за весь час виходу в ефір жодного разу не повторювалися. Так могло б продовжуватися ще довго, якби не 24 лютого 2022 року. З початком війни програма “Світське життя” на якийсь час припинила своє існування, проте досі в Мережі продовжують про неї згадувати.

Так, напередодні Катя Осадча опублікувала зворушливий пост, який присвятила 19-м роковинам першого виходу проекту “Світське життя”.

“Ми зупинилися на позначці 17, не дотягли до великого ювілею, шалений сусід повернувши життя кожного з нас в інше русло. За 17 років де ми тільки не були і хто тільки не попадав під шквал наших питань. Від Дональда Трампа до Сарі Джесіки Паркер, від Леоніда Кравчука до Володимира Зеленського”, – написала Катя.

Катя Осадча відзначає 19 років свого Світського життя
Катя Осадча відзначає 19 років свого Світського життя

У коментарі вона також зазначає, що війна все кардинально змінила і вона навіть не уявляла, що колись зніме свій стильний капелюшок і займеться пошуком зниклих безвісти українців. Саме в цьому сьогодні Осадча бачить свою місію, проте вона сподівається, що незабаром усе зміниться і “Світське життя” знову повернеться до ефіру.

Схожі статті