Через кого Данилко досі не одружився? Близька людина зірки зізналася, хто всьому провиною: “Є одне в одного”

Відомий український виконавець Андрій Данилко досі не одружився, і цьому безумовно є об'єктивна причина. Близька людина артиста розповіла дещо, чого публіка не знає.

Навколо особистого життя Андрія Данилка завжди ходило дуже багато чуток. Зірка, тим не менш, завжди наполягав на тому, що він самотній. Звичайно, і аудиторія, і преса розуміла, що він не може завжди бути один.

Подейкували і про його роман з Інною Білоконь, і про нетрадиційну орієнтацію, і про зв’язок з колишньою колегою Радмилою Щоголевою.

Сергій Перман розповів, який Андрій Данилко в реальному житті

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Сергій Перман розповів, який Андрій Данилко в реальному житті

Лише 2 роки тому в ексклюзивному інтерв’ю Андрій Данилко вперше зізнався, що насправді мріяв створити родину, і неодноразово намагався це зробити, але в нього нічого не виходило.

Мовляв, наблизившись до п’ятидесяти років він вирішив для себе, що більше не буде намагатися, і залишить все так, як є. Мовляв, проти долі не підеш. Однак, нещодавно продюсер Сергій Перман розповів про свої стосунки з артистом і зізнався про те, яка він особистість в реальному житті, що проливає світло і на його труднощі в коханні.

Я його люблю безмірно як артиста, професіонала, але дуже складну людину, тому що люди такого таланту легкими не бувають. Ми знаємо, що ми є один у одного, і Андрій – фантастичного таланту людина. Мені з ним страшно складно завжди було в роботі. Ми багато з ним перетиналися, це дуже важко було умовити, впросити, домовитися. Він скрупульозно підходив завжди.

Про це чоловік дізнався на інтерв’ю у Дмитра Гордона. Попри складність в роботі, Сергій Перман зізнався, що дуже любить Андрія Данилка, і зараз вони знаходяться в прекрасних стосунках, хоча і не співпрацюють, і набагато менше перетинаються особисто.

Але їхня дружба все так само яскрава та помітна. Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Сергій розповів про свій роман з Ані Лорак та зізнався, що був вимушений розірвати з нею співробітництво через проблеми в стосунках, а також суперечку з її чоловіком Муратом.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.