“Як то кажуть, клин клином”: 50-річний Василь Вірастюк знайшов виправдання для своїх подружніх зрад

Відомий рекордсмен та депутат Василь Вірастюк знайшов чудове виправдання для себе. Чоловік образився на дружину та вирішив, що йому дозволено усе.

Ексспортсмен та політик Василь Вірастюк приголомшив мережу звісткою про розлучення. Тоді, чоловік не хотів коментувати сімейні справи, проте, як стверджує спортсмен, до цього його змусила дружила, подавши позов до суду на розподіл майна та призначення аліментів. І ось нарешті чоловік зізнався, що зрадив дружину. Але поспішив виправдатися. Про своє ставлення до подій, він розповів Славі Дьоміну.

Виявляється, Інна сама винна. Попри заборону чоловіка, вона прийняла на себе відповідальність та відвезла дітей подалі від війни, за кордон. На цій підставі у родині з 15-річним стажем почалася криза. Не витримавши “зради” від дружини, чоловій знайшов втіху в обіймах іншої, молодшої на 11 років Ірини. Яка до речі не барилася та швиденько народила депутатові нащадка. Хлопчика назвали Володимиром.

“У мене нові стосунки більше року. Вони почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я виїзд за кордон дружини з дітьми сприйняв як зраду з її боку”, – зізнався спортсмен.

Василь Вірастюк назвав причину своєї подружньої зради
Василь Вірастюк назвав причину своєї подружньої зради

Офіційно, Василь вже ще жонатий. Зараз йдуть суди з розподілу майна. Чоловік вважає, що колишня спеціально їх затримує, аби помститися за образу. На його думку, вона спеціально оселилася в його парубочій квартирі, проте після розлучення, їх доведеться з’їхати.

“Своїх дітей я б точно не залишив голодними і босими, як вона говорить. Мені є що дати дітям, але не потрібно мене грабувати”, – розповідає чоловік.

Василь Вірастюк назвав причину своєї подружньої зради
Василь Вірастюк назвав причину своєї подружньої зради

Про новий шлюб, чоловік поки не думає. Він не виключає того, що він може бути цивільним. Напевно зважаючи на досвід, Василь просто боїться наступити на ті самі граблі.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?