“Важливо, щоб це була цілісна особистість”: Ірина Горова зізналася, чи вільне її серце та описала свій ідеал

Ексдружина Потапа Ірина горова розповіла про своє особисте життя. Чи вдалося жінці побудувати романтичні відносини з іншим та яким вона бачить свого судженого?

Відома українська продюсерка Ірина Горова відверто зізналася, чи знайшовся чоловік, який зайняв важливе місце у її серці. Й хоча жінка не часто ділиться особистим, журналісти Люкс ФМ змогли дізнатися деякі секретики з її життя.

Ірина Горова розповіла про свої стосунки після двох розлучень
Ірина Горова розповіла про свої стосунки після двох розлучень

За словами Горової, наразі її серце вільне. Вона ще не зустріла чоловіка, який зможе стати для неї опорою та підтримкою. Не приховує Ірина, що й чоловіку з нею дуже складно. Знаючи свій вимогливий характер, жінка розуміє, що не кожен витримає її емоційність.

Також, вона розповіла, якого чоловіка шукає (або чекає). На думку Ірини, він має бути цілісною особистістю. Їй не важливі його статки, адже жінка й сама досить заможна. Все чого потребує продюсерка, це кохання.

“Неважливо, з якою вона бізнес історією, але важливо, щоб у нас були партнерські стосунки. Важливо, щоб я поважала людину і це була цілісна особистість”, – розповіла Ірина.

Ірина Горова розповіла про свої стосунки після двох розлучень
Ірина Горова розповіла про свої стосунки після двох розлучень

Вона зазначила, що наразі головний чоловік її життя – це її син. Вони багато часу проводять разом, спілкуються, дивляться фільми. Горова запевняє, що вона дуже відкрита мама, яка не має жодних табу та може обговорити з 15-річним Андрієм будь-яку тему. Завдяки цьому у родині продюсерки панує мир та злагода.

Нагадаємо, раніше навколо продюсерки та її підопічного репера OTOY ширилися чутки про роман. За інсайдом, на який посилається відомий пліткар Богдан Беспалов, горова щиро закохана у свого молодого виконавця. В повідомлені стверджується, що співак – вмілий маніпулятор й використовує Ірину у власних цілях використовуючи свою харизму та молодість.

Ірина Горова розповіла про свої стосунки після двох розлучень
Ірина Горова розповіла про свої стосунки після двох розлучень

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?