Хостікоєв вирішив не приховувати правду і розповів про їхню з Паперною сім’ю: “Мені досі неприємно”

Вʼячеслав Хостікоєв вирішив не приховувати правду і розповів про їхню з Антоніною Паперною сім'ю. Що у своєму коментарі розповів зірка? Деталі в матеріалі.

Як відомо, донька Ольги Сумської Антоніна вже давно проживає в російській федерації. Вона вийшла заміж в Москві та народила двох дітей, і нині мешкає там.

Спочатку родина говорила про те, що Тоня сильно переживає за свою батьківщину та сім’ю і проти всього, що відбувається, однак не може висловити свою думку через безпеку родини. Але вже пізніше після питання про те, чому Тоня не виїжджає за кордон, стало зрозуміло, що вона не збирається якось приймати участь в тому, щоб чинити опір.

Вʼячеслав Хостікоєв прокоментував поведінку сестри Тоні Паперної

Тоня Паперна вийшла заміж за російського артиста та дала зрозуміти: більше не українка
Вʼячеслав Хостікоєв прокоментував поведінку сестри Тоні Паперної

Ба більше, згодом вона почала з’являтися і на червоних доріжках, і в російських серіалах, повністю демонструючи свою нейтральність. Це стало справжньою проблемою для Ольги Сумської, яка спочатку намагалася виправдати свою дочку, але зрозуміла, що починає іти на дно разом з нею.

Згодом акторка заявила, що не буде більше цього робити, адже це не етично по відношенню до інших українців, які роблять все необхідне для того, щоб зберегти незалежність країни.

Інші члени сім’ї впродовж двох років ніяк не реагували на вчинок Тоні, і лише нещодавно В’ячеслав Хостікоєв прокоментував її витівку, висловившись так, що Ольга Сумська не стрималася і одразу ж гнівно відповіла.

“У мене є багато питань до неї. Але найбільше мені хотілося б подивитися їй у вічі, подивитися і помовчати. ​​Я хотів би зрозуміти її історію, як це з її боку”, — сказав В’ячеслав.

В’ячеслав також зізнався, що дуже любить сестру, проте, якби зустрівся з нею, то сказав би у вічі все що думає. Однак він зазначив, що якби він був на її місці, то забрав би дітей та чоловіка, і поїхав би звідти.

На горіхи після цього інтерв’ю дісталося всім, однак найбільше журналісту, який на той момент брав інтерв’ю у В’ячеслава. Варто відмітити, що Ростислав Калацинський потрапляє у таку ситуацію не вперше.

Схожі статті

Потрібна кмітливість: Лілія Ребрик показала, як наводить красу без світла — паралельно готується сніданок

Телезірка та актриса Лілія Ребрик, як і багато українців, намагається пристосуватися до нових реалій життя без світла. Вранці на дачі встигає зробити багато справ і навіть навести красу.