Усі красуні, як на підбір: Віра Брежнєва показала одночасно всіх своїх сестер, дітей та дуже молоду маму

Співачка Віра Брежнєва показала свою сім'ю - красуню-маму та трьох сестер, одна з яких була одружена з відомим російським продюсером та шоуменом. Також з'явилися рідкісні фото її дочок.

Незважаючи на свій публічний спосіб життя, співачка Віра Брежнєва дуже рідко розповідає про свою численну родину. Ще рідше в Мережі з’являються їхні спільні фото, проте іноді знаменитість робить виняток. Так, напередодні у День матері, Віра Брежнєва оприлюднила знімок, на якому можна побачити її молоду красиву маму, а також усі сестер із їхніми дітьми. Де і коли було зроблено знімок, невідомо.

Віра Брежнєва показала одночасно всіх своїх сестер, дітей та маму
Віра Брежнєва показала одночасно всіх своїх сестер, дітей та маму
Віра Брежнєва показала одночасно всіх своїх сестер, дітей та маму
Віра Брежнєва показала одночасно всіх своїх сестер, дітей та маму

Зазначимо, що мало хто знає, що Віра Брежнєва має дуже велику родину. У артистки є три сестри – старша Галина (їй 47 років) давно живе у Греції. Вона веде дуже закритий спосіб життя і рідко з’являється у соцмережах. Молодші – Анастасія та Вікторія – двійнята. Нині їм по 40 років. Одна з них – Анастасія Галушка жила у Києві у неї двоє дітей – донька та син. Вікторія є більш публічною особою. У 2008 році вона вийшла заміж за відомого шоумена та продюсера Олександра Цекало, якому народила двох синів.

Вікторія Галушко та Олександр Цекало
Вікторія Галушко та Олександр Цекало

Разом із чоловіком Віка жила у Москві. Однак через 10 років шлюб з ініціативи Цикало раптово розпався. Чоловік закрутив роман із художницею на ім’я Дарина Ервін і переїхав до неї до США, де й продовжує жити зараз.

Олександр Цекало з Дариною Ервін
Олександр Цекало з Дариною Ервін

Цього ж дня у мікроблозі Брежнєвої з’явилися рідкісні знімки з її двома дочками. Ретро-фото з маленькою Сонею, яка народилася у шлюбі з колишнім спортсменом Віталієм Войченком, коли ще жила на Дніпропетровщині.

Віра Брежнеа з дочкою Соней
Віра Брежнеа з дочкою Соней

Зазначимо, що зараз старша дочка Брежнєвої Соня живе у США. Нещодавно 22-річна дівчина закінчила коледж. Співачка з гордістю оголосила про цей у своїх соціальних мережах.

Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США
Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США

А також у “сториз” з’явився знімок із дочкою Сарою від мільйонера Михайла Кіпермана, який, зважаючи на все, був зроблений нещодавно.

Віра Брежнеа з дочкою Сарою
Віра Брежнеа з дочкою Сарою

Зазначимо, що останнім часом 13-річна дівчинка проводить багато часу із мамою. 2024 року вони разом зустрічали Новий рік, а потім Сара гостювала ще якийсь час у мами в Юрмалі. Основний свій час дівчинка проводить з батьком та його новою родиною у Женеві (Швейцарія), куди той переїхав після початку війни.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.