Даша Квіткова розсекретила, як вони з Добриніним після розлучення поділили майно: приклад для Остапчука

Знаменита українська блогерка Даша Квіткова розповіла, як вони розподілили майно з Нікітою Добриніним. Останній рік екс-пара активно працювала з юристами над цим питанням.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін були єдиною парою, що була створена на романтичному шоу і змогла перенести своє кохання з екрану в реальне життя, до того ж зареєструвавши його. Незабаром стало відомо, що блогерка носить від телеведучого дитину, але попереду було не так вже й багато часу, щоб було наповнене щастям.

Так, півтора роки тому Даша опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що розлучається з чоловіком. Реальну причину розставання обидва не назвали, але запевнили публіку тому, що нічого скандального в них не сталося. Мовляв, просто розійшлися дороги, інтереси, плани.

Даша Квіткова розповіла, як вони з Нікітою Добриніним поділили майно

Квіткова та Добринін зізнались, що пов'язує їх після розлучення
Даша Квіткова розповіла, як вони з Нікітою Добриніним поділили майно

У молодих людей залишилася спільна дитина — хлопчик Лев. Заради нього вони вирішили продовжувати спілкування, а також відвідувати психотерапевта, який допоміг би їм правильно поставити їхню комунікацію та дозволити дитині насолоджуватися любов’ю обидвох батьків.

Нещодавно блогерка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про те, як вони з Нікітою поділили спільне майно. З’ясувалося, що вони вирішили розділити порівну. Телеведучому дісталася квартира в місті і машина. Даша отримала будинок і також автомобіль.

“Ми поділили все порівну. Будинок залишився мені, а квартира залишилася його. Ми поділили машини”, – зазначила зірка соцмереж.

Варто відмітити, що так що також отримала запитання на рахунок нових стосунків, адже мережею ходили чутки про те, що вона зустрічається з іншим екс-холостяком. Тим паче, що з ним вона засвітилася неодноразово. Втім, блогерка запевняє, що зараз самотня і не перебуває в стосунках. Ба більше, на побаченнях нібито була лише 2 рази.

Примітно, що Нікіті вже також приписували новий роман, адже він побував на заході у супроводі прекрасної дами. На відміну від Даші в нього за спиною вже 2 розлучення.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.