Зовсім інше обличчя: 47-річна зірка “Кварталу 95” Олена Кравець вразила виглядом – “Колись я буду такою…”

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець оприлюднила чорно-білий портрет, на якому її не впізнати – зовсім інше обличчя. Як відреагували її шанувальники.

Зірка “Кварталу 95” актриса Олена Кравець, незважаючи на те, що давно веде соцмережі, дуже рідко публікує фотографії з професійних фотосесій. Все, що з’являється на її сторінці в Instagram – це аматорські знімки, які робить вона або хтось із близьких на камеру телефону. Так у мікроблозі зірки можна знайти фотографії її дітей – старшої дочки Марії, а також молодших двійнят – Івана та Катерини, кілька її селфі та фотографій зі студії.

Олена Кравець та її фото у Instagram
Олена Кравець та її фото у Instagram

А напередодні Кравець порадувала кадрами від професійного фотографа. На чорно-білому знімку 47-річна Олена позувала у чорній водолазці та з дуже красивою елегантною зачіскою. Доповнили образ масивні прикраси та бездоганний макіяж. Згорнувшись об стіну, зірка Кварталу пильно дивилася прямо в камеру.

“Колись я буду такою спокійною та повільною, як на фото, а поки що роблю спроби, шукаю формати та йду у невідоме”, – написала у коментарі Олена.

Далі вона запропонувала своїм шанувальницям увечері в День матері зібратися в прямому ефірі в зумі і за келихом вина поговорити про сім’ю та дітей. У коментарі зірка озвучила кілька тем, які зазвичай хвилюють матерів, а також пообіцяла поділитися кількома “мамськими” лайфхаками та останніми історіями про своїх молодших дітей – Івана та Каті.

“Про материнство: радощі, труднощі, клопіт, утому, час для себе та його відсутність. Про вік: свій та тих, хто росте швидше, ніж ти устигаєш купувати одяг”, – написала Олена.

У Мережі відразу відреагували:

“Лєнусь, така ти витончена і загадкова, сильна і мудра, дивуюся і насолоджуюся”, “Неймовірно красиво…жіноча краса і магнетизм. Навіть немає слів, щоб описати…чарівна і прекрасна. Ви наче квітка розквітли”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що один із останніх проектів Олени Кравець є подкаст на YouTube “Вдома поговоримо”, де вона разом зі своєю дочкою Марією та гостями обговорюють вічну тему – взаємин батьків та дітей. Тут можна відверто поговорити з дитиною та обговорити всі питання, про які раніше не наважувалися поговорити. Згадати образи і попросити один у  одного прощення.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?