Не відпустила до кінця після всього, що було: Славія розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Дзідзьо

Популярна українська співачка Славія розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Дзідзьо. Чи спілкуються зірки зараз, і чи змогли відпустити одне одного?

Розлучення Михайла Хоми з його дружиною Ярославою було вельми скандальним, здебільшого через лінійку інтерв’ю, які вона дала українським журналістам. В них прозвучали різноманітні думки, але публіці стало відомо, що співак забороняв благовірній займатися сценічною діяльністю, не хотів бачити в ній конкурентку, не прагнув стати батьком і навіть створював перепони на її шляху до естради.

Це налаштувала публіку проти співака, і він в свою чергу відповів повідомленням про те, що вирішив розлучитися зі своєю обраницею. Через декілька місяців усе було влаштовано, а Славія назавжди втратила свого чоловіка, взамін отримавши розкішний піар для початку кар’єри.

При цьому, вона отримала квартиру на березі озера у якості відступних. І залишилася цим задоволена.

Славія розповіла, як зараз спілкується із колишнім чоловіком Дзідзьо

Через рік після розлучення зі Славією Дзідзьо зробив зізнання про одруження під час війни
Славія розповіла, як зараз спілкується із колишнім чоловіком Дзідзьо

Але пізніше публіку чекало нова здивування. Ростислав кала Циньської заявив, що виявляється Славія обвела його навколо пальця, і насправді вже давно мала коханця на стороні. Це обурило публіку, і тим паче Славію, яка вщент розсварилася з журналістом. При цьому жінка не стала пояснювати, чи дійсно зрадила чоловіку.

Найіронічнішим стало те, що Михайло та Ярослава все ж таки помирилися, а от журналіст, який працював зі співачкою був розкритикований за свою поведінку.

Зараз Славія відкрито говорить про те, що вони не розірвали зв’язок з колишнім чоловіком, досі спілкуються, дзвонять і говорять по телефону не менше години. Михайло навіть допомагає колишній дружині з кар’єрою і готовий дати їй пораду.

Вона ж робить ремонт у декількох своїх будинках, а також насолоджується компанію таємничого залицяльника, якого навідріз не хоче показувати публіці. 2 роки тому вона мала приїхати до свого нового коханого, але події в країні завадили цим планам реалізуватися.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?