Це свекруха Каті Осадчої: як виглядала мама Юрія Горбунова, як тільки вийшла заміж – схожа на актрису (ФОТО)

Усі бачили, як виглядає мама Каті Осадчої, проте якою була мама Юрія Горбунова шанувальники досі не знають. Продюсер нарешті показав її фото.

Юрій Горбунов12 травня в Україні відзначали свято всіх мам. Цього дня багато знаменитостей опублікували у своїх соціальних мережах фотографії з мамами. Знімком із найріднішою людиною поділилася і зіркова ведуча Катя Осадча. На фотографії, яка, зважаючи на все, була зроблена під час подорожі, обидві жінки позували в білих футболках і сонцезахисних окулярах і виглядали дуже щасливими.

Катя Осадча з мамою
Катя Осадча з мамою

Зазначимо, що це не перший знімок Каті та її мами. А от як виглядала мати Юрія Горбунова до цього дня не бачив ніхто. Так, у міжнародний День мами продюсер вирішив оприлюднити стару фотокартку своєї найближчої та рідної людини. На знімку, який уже пожовкнув від часу позувала дуже красива жінка в темній сукні з комірцем у горошок та зачіскою “бабеттою”, яка була дуже датною у 60-70 роках.

Юрій Горбунов показав свою маму, яка дуже схожа на актрису
Юрій Горбунов показав свою маму, яка дуже схожа на актрису

“Старі фотографії! Пожовклі, але такі дорогі! Тут мама тільки заміж вийшла, за мого тата! Схожа на актрису!”, – написав Юрій Горбунов.

Далі він трохи розповів про маму. За його словами, вона була трохи суворою і дуже доброю одночасно. Також Юрій повідомив, що його мами давно вже немає в живих, але слова, які вона говорила на все життя, запам’яталися і сформували його.

“Я щодня чув – Я тобі люблю!! Боже, як це важливо! Це ті, що я щодня намагаюся говорити своїм дітям! З Днем матері! Бережіть мам!”, – написав Юрій.

Нагадаємо, що останнім часом Юрій Горбунов намагається у родинному колі – молодій дружині Каті Осадчій та двома маленькими синами – Іваном і Данилом.

Юрій Горбунов із сім'єю

Також продюсер підтримує добрі стосунки зі старшим сином телеведучої від попереднього шлюбу – Іллею та своєю прийомною дочкою Ксенією, яку виховував із першою дружиною Людмилою. Наразі обидві жінки живуть у США. Періодично Горбунов із ними телефонує.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?