Влад Яма розповів про розлучення з дружиною та назвав причину: і він винуватий, і інша жінка постаралася

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів про завершення стосунків з дружиною Ліліаною Кудлай та назвав причину. Чому кохання раптом закінчилось?

Коли Влад Я почав підкорювати українське телебачення, офіційними даними, його серце було вільне, і не просто так, адже на шляху до слави часто доводиться давати марні надії потенційним прихильницям.

Але вже дуже скоро його почали підозрювати у романі з Наталією Могилевською, яка здавалася ідеальною парою для танцюриста. Але насправді в його житті вже на той час була кохана, яка стане його майбутньою дружиною.

Влад Яма відповів на чутки про роман з відомою співачкою

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
 Влад Яма відповів на чутки про роман з відомою співачкою

Мова йде про красуню Ліліану Кудлай. Яка до того ж за получила свого обранця не одразу. Так, свого часу пара пережила дуже важке розставання. Влад не приховував того факту, що він винен у цьому. Мовляв, зіркова хвороба настала, ще й повсюди пліткували про його зв’язок з Наталією Могилевською, що для його дівчини було неймовірно важко.

В результаті, було прийнято рішення розійтися. Дівчина переїхала за кордон, а Влад спочатку вважав, що в нього вийде впоратися з розставанням, і лише пізніше почав ловити себе на думці про те, що йому все важче і важче. Врешті-решт, дійшло до того, що Яма усвідомив, наскільки кохає свою обраницю.

Щоб її повернути він поїхав до іншої країни, адже Ліліана не брала трубку. Але йому все ж таки вдалося зробити задумане, і вони залишилися разом. Незабаром пара побралася, ще пізніше Ліліана народила Владу дитину.

Нагадуємо, що вже 2 роки як пара проживає в Сполучених Штатах Америки. Влад евакуювався разом з родиною і нині мешкає у Флориді. За це йому неодноразово прилітало від публіки, а з часом і колеги почали критикувати зірку.

Але чоловік говорить про те, що вважає себе набагато кориснішим саме за кордоном. Мовляв, має можливість заробити гроші та передати їх захисникам, чого в Україні він нібито зробити не зміг. Ліліана на деякий час припинила блогерську діяльність, але зараз намагається її відновити.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?