Дужий красень з бородою – мрія всіх барберів: Соломія Вітвіцька показала, як виглядає її новий коханий

Щаслива Соломія Вітвіцька поділилася новими фотографіями зі своїм коханим. Вони завжди на зв'язку. Що відомо про коханого чоловіка зірки 1+1?

У лютому 2024 року Соломія Вітвіцька нарешті показала свого нового коханого, про якого розповідала раніше в інтерв’ю. Як з’ясувалося, то був 40-річний військовий Олексій Сітайло, який до війни займав посаду голови Середино-Будського районного суду Сумської області, а після початку бойових дій в Україні 2022 року, добровольцем вирушив на фронт.

Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого
Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого

Після того, як фото з’явилось у Мережі, всі шанувальники та колеги стали щиро вітати Соломію. Зірка в свою чергу радуватиме шанувальників новими знімками з коханим – ось вона проводжає його у відрядження, а ось зв’язується з коханим по відеозв’язку на Великдень. У кадрі Соломія, яка їде в машині та її коханий у військовій формі та з давно нестриженою бородою.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає її новий коханий
Соломія Вітвіцька показала, як виглядає її новий коханий

Зазначимо, що це виглядає дуже зворушливо і мило. Проте є деякі неприємні подробиці, про які Вітвицька замовчує. Їх озвучив у своїй програмі блогер Богдан Беспалов. Головний пліткар України, посилаючись на свої джерела, розповів, що до війни Олексій був щасливо одружений. У перші дні вторгнення його сім’я – дружина та діти виїхали до Словаччини, Сітайло ж залишився в Україні та вирушив добровольцем на фронт.

Блогер розкрив цікаві подробиці з життя телеведучої Соломії Вітвицької
Блогер розкрив цікаві подробиці з життя телеведучої Соломії Вітвицької

Про це він розповідав в інтерв’ю. Як сталося їхня зустріч із Соломією не відомо, проте Беспалов стверджує, нібито, Вітвіцька була близьким другом сім’ї. Після того, як чоловік залишився один, зі слів блогера, телеведуча скористалася ситуацією та “втягнула у свій барліг”. Як було насправді, наразі невідомо. В наступній відвертій розмові, телезірка або її коханий обов’язково розкажуть. Якщо вважатимуть за потрібне.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?