Марія Яремчук стала мамою вперше та народила малюка: яка стать новонародженого і хто щасливий батько?

З'явилася інформація, що екс-підопічна Олександра Пономарьова та донька легендарного Назарія Яремчука Марія Яремчук стала матір'ю вперше. Яка стать дитини?

Днями в мережі з’являлася новина про те, що донька легендарного Назарія Яремчука Марія Яремчук нібито виношує під серцем дитину. Дана інформація ніяким чином не була підтверджена, потрапила до рук прес через злив інсайдерів. Нібито фотографії були зроблені самою співачкою та опубліковані на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яка є приватною, і створена лише для рідних та друзів.

Марія Назарівна на дану новину просто не відреагувала, а тим часом вже повідомили і про пологи. Стало відомо, що 8 травня Марія Яремчук народила хлопчика.

Екс-підопічна Олександра Пономарьова Марія Яремчук стала матірʼю вперше

Марія Яремчук розповіла, як склалося її життя після завершення кар'єри
Екс-підопічна Олександра Пономарьова Марія Яремчук стала матірʼю вперше

Так, тривалий час зірка взагалі не виходила на зв’язок, адже після завершення сценічної кар’єри вирішила захищати свою приватність. Але 2022-го обставини змусили її вийти з тіні та підтримати свою публіку. А вже 2023-го Марія Назарівна виступила в Ліверпулі у рамках Євробачення, як колишня представниця України.

На той момент не було жодних ознак того, що вона вагітна чи перебуває у шлюбі. Але зараз інсайдери повідомляли про те, що Марія Назарівна стала матір’ю. То батько дитини досі залишається загадкою.

Марія Яремчук, Святослав Вакарчук та інші зірки розповіли про любов до самотності
Екс-підопічна Олександра Пономарьова Марія Яремчук стала матірʼю вперше

Раніше в мережі пліткували про її зв’язок з Олександром Пономарьова. Тим паче, що співак також має таємно цивільну дружину, особистість якої відмовляється розсекречувати. Подейкують, що це може бути саме Яремчук, яка пішла зі сцени якраз у період активної співпраці з вокалістом.

Нагадуємо, що офіційна причина завершення сценічної кар’єри мрії Яремчук — фобія виступів перед великою аудиторією. Публіка поставилася до такого зізнання зі скептицизмом, адже Марія Назарівна багато років працювала на сцені і з дитинства була знайома з роботою артиста.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.