У модній яскравій сукні і окулярах: єдиний син Софії Ротару показав, який вигляд має 76-річна співачка зараз

Фотографію, яка з'явилася на сторінці єдиного сина легендарної співачки Софії Ротару - продюсера Руслана Євдокименка була присвячена Дню матері.

Як і у всіх сучасних зірок, співачка Софія Ротару також має офіційну сторінку в Instagram, на якій регулярно з’являлися пости, де артистка розповідала про своє життя, а також вітала близьких родичів і співвітчизників з важливими датами. До війни публікації з’являлися регулярно, проте після лютого 2022 року співачка дуже рідко з’являється у Мережі. Іноді артистка реагує у “сториз” на страшні події в Україні, а також вітає всіх зі святами. Останнє фото зірки з’явилося 7 серпня 2022 року, потім нових знімків у мікроблозі співачки не з’являлося.

У Мережі з'явилося фото Софії Ротару
У Мережі з’явилося фото Софії Ротару

Натомість єдиний син Ротару вже має оновлення. Так, у своєму мікроблозі 53-річний Руслан Євдокименко вирішив привітати свою славну маму з міжнародним Днем матері. У “сториз” Instagram чоловік оприлюднив фотографію, на якій Софія Михайлівна зображена у стильній сукні з яскравим геометричним принтом та сонцезахисними окулярами. У неї все та ж стрижка каре, з якою вона не розлучається вже багато десятків років.

Син Софії Ротару показав, який вигляд має 76-річна співачка зараз
Син Софії Ротару показав, який вигляд має 76-річна співачка зараз

Зазначимо, що 76-річна співачка виглядала дуже ефектно!

Нагадаємо, що минулого тижня стало відомо, що у онуки Ротару Софії Євдокименко, яка багато років живе в США, з’явився новий хлопець. Фотографію з якимось загадковим чоловіком Соня оприлюднила у своїх соцмережах, що викликало шквал обговорень.

22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда
22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда

До речі, це вже третій коханий 22-річна Соня. До цього дівчина зустрічалася з італійцем на ім’я Марко, а потім із молодим мільйонером українського походження Денисом Ждановим. Розлучилася пара в жовтні 2023 року, а за кілька місяців онука Ротару вже представила публіці нового залицяльника. Цікаво, скільки триватиме цей роман?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.