Тіна на стилі: як виглядають наймодніші джинси 2024 року за версією Кароль – ідеальний образ на кожен день

Останнім часом Тіна Кароль все частіше одягає джинси. До колекції артистки їх уже кілька стильних пар. Який фасон буде у тренді цього сезону? Як носити та з чим поєднувати?

Судячи з останніх появ у світі, співачка Тіна Кароль окрім розкішного дорогого вбрання, активно застосовує у своєму гардеробі звичайні джинси. На сторінці в Instagram артистки можна побачити багато фотографій, на яких вона з’являється в штанах різних фасонів, починаючи від об’ємних у стилі бойфрендів, закінчуючи моделями, що облягають фігуру.

Тіна Кароль засвітилася у наймодніших джинсах 2024 року
Тіна Кароль засвітилася у наймодніших джинсах 2024 року

А напередодні, співачка вийшла в ефір у “сториз” та продемонструвала дуже оригінальний повсякденний образ, який складався з найтрендовіших джинсів сезону 2024. Модель із розкльошеними штанинами класичного темно-блакитного кольору, Кароль поєднувала з укороченим бомбером з еко-шкіри відтінку хакі. Оригінальним доповненням стали елегантні сріблясті туфлі-човники на шпильці.

Тіна Кароль засвітилася у наймодніших джинсах 2024 року
Тіна Кароль засвітилася у наймодніших джинсах 2024 року

Зазначимо, що цей образ є універсальним. Замість туфель на підборах, можна вдягнути звичайні кросівки. Щоб штани не волочились по підлозі, їх можна підкотити. Зазначимо, що широкий підкат на джинсах – це також один із гарячих трендів сезону.

Зазначимо, що в мікроблозі артистки є ще одна модель джинсів, яка заслуговує на увагу. На одному з фото, яке було зроблено біля підземного переходу в метро, Тіна кароль позувала у стильних джинсах-дудочках, які доповнила білою футболкою, укороченою широким тренчем та білими шкарпетками із чорними лоферами.

Тіна Кароль засвітилася у наймодніших джинсах 2024 року
Тіна Кароль засвітилася у наймодніших джинсах 2024 року

Нагадаємо, що в Instagram є фан-аккаунт співачки, який збирає найдорожчі образи Кароль. Найефектнішим вбранням останнім часом стала сукня, повністю розшита паєтками. Також вразив своєю вартістю незвичайний бежевий тренч із вирізами в області талії, ціна якого становила 3500 доларів США.

Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США
Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?