23-річна дружина Остапчука описала їх перше побачення: “Це дивно виглядати як ведучий у повсякденному житті”

Катерина Полтавська вперше розповіла, яким насправді було її перше побачення з Володимиром Остапчуком, і чому вона взагалі не була вражена його особистістю.

Півтора роки тому стало відомо, що у житті Володимир Остапчука з’явилася нова жінка, і ба більше, нібито вона вже отримала статус його дружини. Тобто для ведучого це був вже третій шлюб. Тривалий час пари не підтверджувала даної інформації, але чим далі заходила справа, тим очевиднішим ставав даний факт.

Зараз пара щаслива разом і не приховує свого щастя. Володимир Остапчук продовжує заробляти за допомогою своєї публічної діяльності, тим часом Катерина стала продюсером, а також активно веде блог. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона часто відповідає на популярні запитання, і зокрема, нещодавно розповіла про те, яким було її перше побачення з майбутнім чоловіком.

Дружина Володимира Остапчука розповіла про їхнє перше побачення

Дружина Остапчука Катерина Полтавська показала, як проводить час зі свекрами
 Дружина Володимира Остапчука розповіла про їхнє перше побачення

За словами дівчини, вона не була вражена особистістю знаменитого шоумена, і взагалі звернула свою увагу на його дивні замшеві туфлі, про що одразу йому повідомила.

Також вона відмітила, що це було цікаво побачити його абсолютно у такому ж вигляді, в якому він постає на сцені — в костюмі. Варто відмітити, що жінки часто пишуть про те, що мріють зустрічатися з чоловіками, які виглядають, наче герої серіалів — в костюмах, сорочці, в туфлях. Але Катерина, яка в реальності зіткнулася з таким мачо, сприйняла це неоднозначно.

Нагадуємо, що молоді люди продовжують боротися за маєток, який Володимир свого часу будував з колишньою дружиною Христиною Горняк. Юристка колись говорила про те, що не вважає за потрібне якось перестрахуватись себе на випадок розлучення і вірила у те, що вони зможуть мирно розподілити ним майно. Зараз цей маєток став головною проблемою для екс-подружжя, де ніхто не хоче поступатися.

Цей скандал навіть зачепив саму Катерину, яка публічно відповіла Христині Горняк на її звинувачування.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?