Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно – Кацуріна була свідком: “За що вона так зі мною?”

Співак Володимир Дантес, який нещодавно зворушливо зізнався у коханні своїй дівчині Даші Кацуріній, не очікував, що мама влаштує йому таку "підставу".

Коли співак Володимир Дантес вирішив провести зі своєю мамою весь день на честь міжнародного свята всіх матерів, то не очікував, що наприкінці буде дуже “розчарований” її вчинком. Так, 12 травня артист вирушив до своєї мами, щоб провести з нею весь день – подарував їй гарний букет квітів, після чого вони мило поспілкувалися. А потім співак дізнався, що мама надіслала його дівчині Даші фотографію, яку, на думку артиста, вона не мала бачити.

Про це співак розповів, коли повертався додому.

Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно
Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно

“Що я не так зробив?! За що я завинив перед нею? За що вона така зі мною?”, – обурювався на камеру Дантес.

Насправді вийшла дуже кумедна ситуація. Як з’ясувалося, Даша Кацуріна та мама Володимира Дантеса швидко порозумілися і зараз у дуже хороших стосунках. Періодично вони без відома співачка обмінюються різними фотографіями, тому мама вирішила відправити коханій сина його ретро-знімок, який був зроблений ще на зорі його творчої кар’єри. На фото зовсім юний Дантес у чорній сорочці із розстебнутими ґудзиками. Його довге волосся акуратно зачесане назад і закріплене обручем.

Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно
Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно

“Тазащо!”, – написав жартома на знімку Володимир.

Сподіваємося, пара дуже посміялася, розглядаючи цю милу фотографію.

Нагадаємо, що після відходу Наді Дорофєєвої до спільного друга родини Михайла Кацуріна, співак Володимир Дантес, нарешті знайшов справжнє кохання в особі дуже гарної, талановитої дизайнерки та бізнес леді – Даші Кацуріної, яка була дружиною його колишнього друга. Вже кілька місяців пара живе разом та виховує дітей Миші та Даші. Відео, на яких Дантес спілкується з маленьким Іваном вмить розлітаються по мережі та збирає тисячі “лайків” та милих коментарів. А пост, де Володимир зворушливо освідчився Даші, зібрав ще більше захоплених відгуків від шанувальників і навіть колег.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?