Має сина, дочку і двох падчерок: Святослав Вакарчук святкує 49-й день народження як голова великої родини

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук святкує 49-й день народження як голова великої родини. Яке зараз життя у відомого виконавця?

Ще 4 роки тому Святослав Вакарчук жив у цивільному шлюбі з своєю музою Лялею Фонарьовою. Здавалося, що це кохання на все життя, адже музикант присвятив обраниці неймовірну кількість пісень, кліпів, надихався любов’ю до неї та говорив про свої почуття постійно.

Спільних дітей у пари не було: Святослав виховував дочку дружини від попередніх стосунків. Дівчині майже 30 років, вона отримала блискучу освіту за кордоном, і являється копією своєї мами зовнішньо та за характером.

Святослав Вакарчук розповів, як святкує 49-й день народження

Святослав Вакарчук розповів про свою нову сім'ю
 Святослав Вакарчук розповів, як святкує 49-й день народження

Однак вже в 2021-у стало відомо, що виявляється у Святослава Вакарчука народився син. Хлопчика назвали Іваном. Особистість його матері довго таємницею не залишалася, хоча музикант доклав неймовірних зусиль, щоб приховати дану інформацію. Нею стала Євгенія Яцута.

Продюсерка засвітилася поруч з співаком під час їхньої співпраці, і вже на той момент була з округлим животом. Євгенія встигла зарекомендувати себе як вельми успішний спеціаліст, який виходить вже на інтернаціональний ринок. Позаду в неї розлучення, в також є дитина – дівчинка Софія.

Майже через рік стало відомо, що Євгенія виношує ще одну дитину, і на цей раз Святослав Вакарчук настав ховати у секреті щасливу подію: незабаром в сім’ї з’явилася дівчинка Соломія.

Музикант не приховує, що майже на знаходиться вдома, хоча волів би проводити ці часи в оточенні малюків. За його словами, йому довелося розставити пріоритети. Мовляв, заради світлого майбутнього своїх дітей, зараз він має приділити час захисникам. Як і інші музиканти він займається збором коштів на благодійність, безкоштовними концертами, інформаційною боротьбою, тощо.

Де на даний момент знаходиться Євгенія разом з трьома дітьми нині невідомо, як і місцеположення Лялі та її дочки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?