Про такі сукні мріє кожна жінка: Брежнєва показала ТОП-3 наймодніших вечірніх образів – жінка на мільйон

Співачка Віра Брежнєва порадувала шанувальників кадрами неймовірно красивої фотосесії, де постала у трьох розкішних вечірніх сукнях. Про це мріє кожна модниця.

Нарешті Віра Брежнєва зробила те, що так давно від неї чекали на її віддані шанувальники – співачка знялася в неймовірно красивій фотосесії для глянсового журналу L’Officiel Baltic, який видається в Естонії, Литві та Латвії. Фотографіями співачка вже встигла поділитися у своєму акаунті в Instagram.

Віра Брежнєва показала три розкішні вечірні сукні на різний смак
Віра Брежнєва показала три розкішні вечірні сукні на різний смак

Стилісти підібрали для 42-річної Віри Брежнєвої три стильні жіночні образи, які ідеально підкреслюють її природну красу. Перша сукня-міді з широкою спідницею виготовлена з легкої чорної тканини з яскравим квітковим принтом. Оригінальні довгі рукави з рукавичками та накидкою додали образу шику. Доповнили аутфіт щільні чорні колготки та трендові лакові туфлі на шпильці з подовженим гострим носком.

Віра Брежнєва показала три розкішні вечірні сукні на різний смак
Віра Брежнєва показала три розкішні вечірні сукні на різний смак

Наступний образ вразив ще більше. Цього разу перед камерою Брежнєва постала у розкішній вечірній сукні з атласу благородного червоного кольору. Коротка спідниця та шлейф, закріплений на плечі, перетворили образ на справжній шедевр. Доповнили образ щільні колготки в тон сукні та ті ж туфлі на шпильці з лакової шкіри.

Третій образ складався і класичної чорної сукні значним вирізом у зоні декольте та відкритою спиною. Облягаючий силует ідеально наголошував на мініатюрній фігурі артистки. Елегантне укладання та масивні прикраси завершили образ.

Трохи пізніше Віра Брежнєва опублікувала відео, на якому було знято процес зйомки. Поглядаючи перед камерою, артистка багато дуріла, що виглядало дуже мило.

А от як відреагували на публікації з жіночним вечірнім вбранням шанувальники Брежнєвої:

“Неймовірно красива Віра. Це той випадок, коли з роками жінка стає ще красивішою та наповненішою. Навіть через екран відчуваю вашу жіночність і силу одночасно”, – писали в коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?