З’ясувалося, що у Віталія Козловського та Ірини Білик є спільна дитина: синочок Оскар – не первісток?

Ірина Білик та Віталій Козловський завжди були дуже близькими, але що насправді приховує їхня дружба? Виявляється, виконавці мають набагато сильніший зв'язок.

Віталій Козловський з’явився на українських екранах ще у нульових. Не дивно, що за настільки довгу кар’єру в нього з’явилося багато зіркових друзів. Співак прекрасно поладнав і з Наталією Могилевською, і з Іриною Білик, і з іншими зірками.

Не так давно стало відомо, що у житті Віталія все кардинально змінилося: він одружився на своїй піарниці Юлії Бакуменко, яка до того ж народила йому первістка Оскара. Майбутнє народження хлопчика сім’я приховувала до останнього, поки не стало зрозуміло, що на родину чекає дійсно щаслива подія.

Ірина Білик та Віталій Козловський розповіли про спільну похресницю

У Віталія Козловського та Ірини Білик є спільна дитина
Ірина Білик та Віталій Козловський розповіли про спільну похресницю

Втім, у житті артиста є інші жінки, з якими він також зв’язаний дітьми. Наприклад, з Іриною Білик він свого часу похрестив прекрасну дівчинку. На інший рівень стосунки артистів вийшли з появою спільної дитини – у 2013 році вони стали хрещеними батьками для тримісячної доньки дизайнерки Олени Бернадської Софії.

Цікаво, що попри цю подію на рахунок власної вагітності та майбутнього поповнення Ірина Білик до останнього не розповідала Віталію Козловського, і про щасливу новину він дізнався разом з усіма. І хоча співак поділився своїм розчаруванням на цей рахунок, також зізнався, що цілком розуміє артистку і не робить з цього проблему.

Нагадуємо, що найбільш відомою по хресницею Ірини Білик є Аліна Гросу. Свого часу пліткували, що це саме вона відкрила двері для дівчинки у світ шоу-бізнесу, хоча насправді Аліна вже змалку мала усі шанси потрапити на сцену, так як її батьки не шкодували грошей на просування.

Навіть зараз хрещена матір та її хрещена дочка мають доволі міцний зв’язок, підтримують та спілкуються. На рахунок маленької Софії на даний момент невідомо, чи змогла Білик побудувати з нею такі самі стосунки, як з Аліною, і як виглядає їхня взаємодія з Віталієм Козловським.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?