Кохання не знає віку, але стирається кордонами: Дан Балан розповів про кохану, яка довго його не приймала

Популярний молдавські виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про своє найперше кохання. Ким вона була та чому не склалося?

Всесвітньовідомий молдавський співак Дан Балан впродовж 20 років зберігав репутацію завидного холостяка, за серце якого готові боротися мільйони фанаток. В усіх своїх інтерв’ю зірка зізнався, що не перебуває у серйозних стосунках, ніколи не був одруженим, не має дітей.

Але молдавській пресі давно вдалося дізнатися правду: на початку нульових він перебував у шлюбі з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка невдовзі подарувала йому сина Алана. Але оприлюднення даної інформації жодним чином не вплинуло на рішення артиста заговорити про приватне життя. Навпроти, навіть свою дівчину Христину Руссу, з якою він зустрічався 5 років, він також не представив аудиторії.

Дан Балан розповів про своє перше кохання та історію цих стосунків

Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана
Дан Балан розповів про своє перше кохання та історію цих стосунків

Але існує жінка, яка все ж таки стала героїнею одного з сюжетів про Дана Балана. Свого часу зірка розповів про найперше та найсильніше кохання у його житті. Це можна назвати курортним романом, але почуття зародилися ще до спільних канікул.

Балан тривалий час залицявся до своєї однокласниці, і після випуску у весь колектив поїхав на канікули до Румунії, де йому і вдалося все ж таки підкорити серце дівчини. Прозвучали зізнання в коханні, відбулися побачення. Але цим стосункам не було суджено продовжуватися.

Батько Дана Михай Балан отримав нову посаду, і у зв’язку з цим мав переїхати до Ізраїлю, куди забирав свою родину. Стало зрозуміло, що розлука не за горами, і до того ж буде довгою. Молоді люди розійшлися.

Дан Балан відгуляв весілля
Дан Балан розповів про своє перше кохання та історію цих стосунків

Особистість дівчини, про яку Дан згадує до сих пір, він не розкрив. Тим не менш, у своєму інтерв’ю він зізнався, що саме ця історія залишила для нього найсильніший слід. Як склалося життя екс-обраниці виконавця і який шлях вона обрала також залишається таємницею.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?