Кривошапко, Кензов та “Холостяк”: блогер розкрив неприємні деталі про українських втікачів за кордоном

Блогер Богдан Беспалов розповів, як живуть за кордоном артисти втікачі, які думають, що після повернення на них чекає колишнє життя. "Хамелеони" українського шоубізу.

Відомий український блогер Богдан Беспалов, який уже встиг розкрити багато таємниць та секретів українських зірок, розповів про артистів, які сидять в очікуванні свого тріумфального повернення в Україну після війни. Багато хто втік незаконно, деякі під приводом благодійних концертів. Як склалося їхнє життя? Блогер розкриває головну помилку “хамелеонів” українського шоубізу.

Олександр Еллерт

Як живуть українські втікачі за кордоном
Як живуть українські втікачі за кордоном

За словами Беспалова, комік та переможець першого сезону “Холостячки” одіозний Олександр Елерт, який підкорив серце Ксенії Мішиної, незаконно перетнув кордон України, щоб реалізувати свою американську мрію. Шоумен розраховував, що швидко завоює популярність своїми виступами зі стендапом, проте все пішло за планом. Зараз Елерту доводиться виступати на маленьких сценах за скромний гонорар.

Олег Кензов

Як живуть українські втікачі за кордоном
Як живуть українські втікачі за кордоном

Як стверджує Богдан Беспалов, співак Олег Кензов, який відомий своїм хітом “Обстановка по кайфу”, якимось чином придбав собі білий квиток і зміг під приводом благодійних концертів спокійно виїжджати за кордон. Якийсь час харизматичний артист, який завжди позиціонував себе, як головний мачо країни, намагався співати українською мовою, проте довго зображати українця Кензову не вдалося. Вже остаточно залишивши Україну, співак повернувся до старого репертуару і почав записувати пісні російською мовою, сподіваючись, що його запрошуватимуть на корпоративи, але хитрий план не спрацював.

Олександр Кривошапко

Як живуть українські втікачі за кордоном
Як живуть українські втікачі за кордоном

Ще один одіозний співак Олександр Кривошапко, який спочатку був активно задіяний у волонтерській допомозі, скористався можливістю та виїхав із країни. За кордоном артист геть-чисто забув про Україну і з головою поринув у романтичні стосунки з новою коханою, якій уже встиг зробити пропозицію. Наразі Олександр “передає привіти” шанувальникам з-за кордону виключно російською мовою.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

У своєму матеріалі на bespalovmedia.com блогер стверджує, що всі ці персонажі чекають на момент і після закінчення війни, як ні в чому не бувало збираються повернутися в Україну. Однак вони навіть не здогадуються, що все кардинально змінилося.

“Вони не врахували один момент – трансформацію суспільства та кожної сфери життя. Але звідки їм це знати, коли їхні патріотичні гасла звучать із сонячних берегів Іспанії, Бразилії та інших країн світу”,- пише Беспалов.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.