Кривошапко, Кензов та “Холостяк”: блогер розкрив неприємні деталі про українських втікачів за кордоном

Блогер Богдан Беспалов розповів, як живуть за кордоном артисти втікачі, які думають, що після повернення на них чекає колишнє життя. "Хамелеони" українського шоубізу.

Відомий український блогер Богдан Беспалов, який уже встиг розкрити багато таємниць та секретів українських зірок, розповів про артистів, які сидять в очікуванні свого тріумфального повернення в Україну після війни. Багато хто втік незаконно, деякі під приводом благодійних концертів. Як склалося їхнє життя? Блогер розкриває головну помилку “хамелеонів” українського шоубізу.

Олександр Еллерт

Як живуть українські втікачі за кордоном
Як живуть українські втікачі за кордоном

За словами Беспалова, комік та переможець першого сезону “Холостячки” одіозний Олександр Елерт, який підкорив серце Ксенії Мішиної, незаконно перетнув кордон України, щоб реалізувати свою американську мрію. Шоумен розраховував, що швидко завоює популярність своїми виступами зі стендапом, проте все пішло за планом. Зараз Елерту доводиться виступати на маленьких сценах за скромний гонорар.

Олег Кензов

Як живуть українські втікачі за кордоном
Як живуть українські втікачі за кордоном

Як стверджує Богдан Беспалов, співак Олег Кензов, який відомий своїм хітом “Обстановка по кайфу”, якимось чином придбав собі білий квиток і зміг під приводом благодійних концертів спокійно виїжджати за кордон. Якийсь час харизматичний артист, який завжди позиціонував себе, як головний мачо країни, намагався співати українською мовою, проте довго зображати українця Кензову не вдалося. Вже остаточно залишивши Україну, співак повернувся до старого репертуару і почав записувати пісні російською мовою, сподіваючись, що його запрошуватимуть на корпоративи, але хитрий план не спрацював.

Олександр Кривошапко

Як живуть українські втікачі за кордоном
Як живуть українські втікачі за кордоном

Ще один одіозний співак Олександр Кривошапко, який спочатку був активно задіяний у волонтерській допомозі, скористався можливістю та виїхав із країни. За кордоном артист геть-чисто забув про Україну і з головою поринув у романтичні стосунки з новою коханою, якій уже встиг зробити пропозицію. Наразі Олександр “передає привіти” шанувальникам з-за кордону виключно російською мовою.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

У своєму матеріалі на bespalovmedia.com блогер стверджує, що всі ці персонажі чекають на момент і після закінчення війни, як ні в чому не бувало збираються повернутися в Україну. Однак вони навіть не здогадуються, що все кардинально змінилося.

“Вони не врахували один момент – трансформацію суспільства та кожної сфери життя. Але звідки їм це знати, коли їхні патріотичні гасла звучать із сонячних берегів Іспанії, Бразилії та інших країн світу”,- пише Беспалов.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?