Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка і вразила зізнанням про таємницю її народження

Популярна українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про дитину, яка народилася від Олександра Комкова. Як так сталося, що співачка довго про неї мовчала?

Аліна Гросу неодноразово отримувала критику на свою адресу через бурхливе особисте життя. Особливо у період, коли вона тільки-но об’явила про розлучення з Олександром Комковим.

Стосунки з бізнесменом непросто не склалися, а завершилися грандіозним скандалом. Аліна звинувачувала у зруйнованому шлюбі саме підприємця, який попросив в неї перерви в стосунках, а сам тим часом не обмежував себе у спілкуванні з іншими жінками.

Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка і про таємницю її народження

Аліна Гросу спростувала чутки про пластичні операції та показала ніс зблизька
Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка і вразила зізнанням про таємницю її народження

Аліна не прийняла коханого назад, коли той попросився, а навпаки заявила про повне розставання. І поки приходила до тями, в її житті вже з’явився інший.

Наскільки відомо, це був Роман Полянський. Хоча Гросу зізнавалася, що в неї був ще актор, який зумів їй непросто розбите серце, а неабияк її зрадив.

Поговорювали, що співачка все ж знайшла заміну благовірному, і незабаром знову вийде заміж. Але в одному з ранкових шов артистка дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що виявляється Олександр вже встиг знову одружитися і навіть стати батьком. В 2021-у в нього народилася дитина.

Ніяких інших деталей про колишнього чоловіка Аліна не розповіла, і натякнула про те, що не лише вона швидко рухалася після цього розставання. Також зірка зазначила, що з Комковим не спілкується, про його справи знає через знайомих, і єдиний зв’язок, який між ними є — це взаємно підписка в Instagram.

Цілком можливо, що за цей час бізнесмен міг стати батьком вже й 2 рази, а Аліна Гросу тим часом знову намагається знайти щастя у шлюбі. Досі невідомо, хто став її чоловіком, і навіть подейкують, що це все ж таки Роман Полянський, з яким раніше їй приписували розставання. Сама співачка на цей рахунок поки що нічого не розповідає.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.