Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка і вразила зізнанням про таємницю її народження

Популярна українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про дитину, яка народилася від Олександра Комкова. Як так сталося, що співачка довго про неї мовчала?

Аліна Гросу неодноразово отримувала критику на свою адресу через бурхливе особисте життя. Особливо у період, коли вона тільки-но об’явила про розлучення з Олександром Комковим.

Стосунки з бізнесменом непросто не склалися, а завершилися грандіозним скандалом. Аліна звинувачувала у зруйнованому шлюбі саме підприємця, який попросив в неї перерви в стосунках, а сам тим часом не обмежував себе у спілкуванні з іншими жінками.

Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка і про таємницю її народження

Аліна Гросу спростувала чутки про пластичні операції та показала ніс зблизька
Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка і вразила зізнанням про таємницю її народження

Аліна не прийняла коханого назад, коли той попросився, а навпаки заявила про повне розставання. І поки приходила до тями, в її житті вже з’явився інший.

Наскільки відомо, це був Роман Полянський. Хоча Гросу зізнавалася, що в неї був ще актор, який зумів їй непросто розбите серце, а неабияк її зрадив.

Поговорювали, що співачка все ж знайшла заміну благовірному, і незабаром знову вийде заміж. Але в одному з ранкових шов артистка дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що виявляється Олександр вже встиг знову одружитися і навіть стати батьком. В 2021-у в нього народилася дитина.

Ніяких інших деталей про колишнього чоловіка Аліна не розповіла, і натякнула про те, що не лише вона швидко рухалася після цього розставання. Також зірка зазначила, що з Комковим не спілкується, про його справи знає через знайомих, і єдиний зв’язок, який між ними є — це взаємно підписка в Instagram.

Цілком можливо, що за цей час бізнесмен міг стати батьком вже й 2 рази, а Аліна Гросу тим часом знову намагається знайти щастя у шлюбі. Досі невідомо, хто став її чоловіком, і навіть подейкують, що це все ж таки Роман Полянський, з яким раніше їй приписували розставання. Сама співачка на цей рахунок поки що нічого не розповідає.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?