Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу: від Ані Лорак до Лілії Реус, але всіх переплюнула Фоксі

Колишній чоловікі Лорак Мурат Налчаджиоглу зараз щасливий у стосунках із новою коханою – моделлю Анастасієюі, а рік тому любив візажистку Лілію Реус. Що спільного між усіма обраницями бізнесмена?

Після того, як у житті турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу з’явилася модель Анастасія Фоксі, багато підписників його Instagram звернули увагу, що дівчина дуже схожа по типажу на його попередніх дружин – співачку Ані Лорак і візажистку Лілію Реус. І справді у цих жінок чимало спільного – гладке темне волосся, мініатюрні стрункі фігури, але є одна деталь, яка поєднує їх усіх. Усі жінки Мурата Налчаджиоглу неодноразово побували в руках косметологів, а хтось навіть у пластичного хірурга.

Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу
Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу

Якщо уважно подивитися на фотографії, можна помітити кардинальні зміни зміни у зовнішності Ані Лорак. З роками її вилиці стали помітно вищими, а губи збільшилися вдвічі.

Такі ж пухкі губи у другої офіційної дружини Налчаджиоглу візажистки Лілії Реус.

Проте, всіх переплюнула остання кохана Мурата – модель Анастасія Фоксі, яка, судячи з фото у соцмережах, змінила ті лише форму губ та носа, а й збільшила груди.

Нагадаємо, що знайомство Мурата та Анастасії Фоксі відбулося на Новий рік у Дубаї. Відносини розвивалися настільки стрімко, що вже за кілька тижнів вони оголосили себе парою. Не встигнувши отримати офіційне розлучення з Лілією Реус, Налчаджиоглу з’їжджається з ефектною моделлю. Після приїзду в Україну парочка селиться в одній квартирі та починає облаштовувати побут. Незабаром з’являється загальний собака, а так само відбувається знайомство з родичами, спільні поява і нескінченні освідчення в коханні. Чи дійде справа до весілля, поки що невідома, але пропозиція вже зроблена.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?