Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу: від Ані Лорак до Лілії Реус, але всіх переплюнула Фоксі

Колишній чоловікі Лорак Мурат Налчаджиоглу зараз щасливий у стосунках із новою коханою – моделлю Анастасієюі, а рік тому любив візажистку Лілію Реус. Що спільного між усіма обраницями бізнесмена?

Після того, як у житті турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу з’явилася модель Анастасія Фоксі, багато підписників його Instagram звернули увагу, що дівчина дуже схожа по типажу на його попередніх дружин – співачку Ані Лорак і візажистку Лілію Реус. І справді у цих жінок чимало спільного – гладке темне волосся, мініатюрні стрункі фігури, але є одна деталь, яка поєднує їх усіх. Усі жінки Мурата Налчаджиоглу неодноразово побували в руках косметологів, а хтось навіть у пластичного хірурга.

Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу
Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу

Якщо уважно подивитися на фотографії, можна помітити кардинальні зміни зміни у зовнішності Ані Лорак. З роками її вилиці стали помітно вищими, а губи збільшилися вдвічі.

Такі ж пухкі губи у другої офіційної дружини Налчаджиоглу візажистки Лілії Реус.

Проте, всіх переплюнула остання кохана Мурата – модель Анастасія Фоксі, яка, судячи з фото у соцмережах, змінила ті лише форму губ та носа, а й збільшила груди.

Нагадаємо, що знайомство Мурата та Анастасії Фоксі відбулося на Новий рік у Дубаї. Відносини розвивалися настільки стрімко, що вже за кілька тижнів вони оголосили себе парою. Не встигнувши отримати офіційне розлучення з Лілією Реус, Налчаджиоглу з’їжджається з ефектною моделлю. Після приїзду в Україну парочка селиться в одній квартирі та починає облаштовувати побут. Незабаром з’являється загальний собака, а так само відбувається знайомство з родичами, спільні поява і нескінченні освідчення в коханні. Чи дійде справа до весілля, поки що невідома, але пропозиція вже зроблена.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.