Марія Яремчук приховує батька своєї новонародженої дитини не просто так: ось який секрет зберігає артистка

Днями популярна українська співачка Марія Яремчук народила первістка, про що одразу стало відомо. Повідомляють, що у зірки нібито народився син.

Але це уся інформація, яка надається пресою. І на телебаченні, і на платформах немає жодних повідомлень стосовно того, від кого завагітніла Марія Назарівна, з ким на даний момент живе, чи встигла вийти за ці 5 років перерви в кар’єрі заміж, тощо.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Марія Яремчук з’являється вельми рідко, і здебільшого, щоб підтримати своїх співвітчизників у важкі моменти. Після завершення сценічної кар’єри Марія Назарівна вийшла на сцену лише раз — у Ліверпулі в рамках проведення Євробачення.

Марія Яремчук розповіла, чому приховує правду про своє особисте життя

Марія Яремчук
Марія Яремчук розповіла, чому приховує правду про своє особисте життя

Тоді Яремчук жодним чином не видала про себе ніяких деталей, залишаючись такою ж вродливою, повною ентузіазму та чарівною. Дарма шанувальники намагалися розгледіти на її пальцях обручку. І все ж таки логічно, що за цей час багато чого змінилося, і Марія Назарівна, імовірніше за все, знайшла своє кохання.

Зокрема, декілька тижнів тому з’явилася інформація про те, що Яремчук виношує дитя, а 8 травня нібито встигла народити. Співачка на цей рахунок відмовчується, адже ще декілька років тому пояснювала: із завершенням кар’єри в шоу-бізнесі обирає повністю приватний образ життя.

Нагадуємо, що 6 років тому співачку активно підозрювали у романі з Олександром Пономарьовим, з яким вона співала дуетом. Виконавець навіть підіграв пресі, але швидко про це пошкодував, заявивши, що це був вдалий жарт. А от Марія Яремчук взагалі не оцінила вчинку свого колеги, і одразу ж все розставила по своїх місцях, заявивши, що нічого подібного між ними немає і бути не може.

Відомо, що у Олександра Пономарьова є цивільна дружина, однак її особистість також залишається в секреті, через це аудиторія підозрює, що насправді Марія та її наставник можуть бути разом.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?