Ольга Сумська зізналася, що наважилася на зраду у своєму шлюбі і пояснила, коли і як це сталося: не шкодує

Ольга В'ячеславівна Сумська далеко не одразу змогла знайти своє щастя у шлюбі, а тому пройшла через непрості речі, про які зараз говорить легко і просто.

Понад 20 років Ольга В’ячеславівна щаслива у шлюбі зі своїм колегою та чоловіком Віталієм Борисюком. Ні для кого не секрет, що артисти разом працюють, разом живуть, разом подорожують. У цьому союзі в них народилася спільна дочка Ганна, яка минулого року випустилася з інституту та приєдналася до театру, де працюють її батьки. Зараз родина грає повним складом.

І найцікавіше те, що Ольга В’ячеславівна часто опиняється на сцені поруч зі своїм колишнім чоловіком та теперішнім. Це ідеальний тандем, в якому достатньо хімії, напруги та пристрасті. В особливості це стає цікавим тому, що публіка знає про історію цих трьох.

Ольга Сумська розповіла про свою зраду у першому шлюбі

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська розповіла про свою зраду у першому шлюбі

Так, з майбутнім чоловіком Віталієм Сумська познайомилася у період, коли була заміжнею за Євгеном Паперним. Тоді молодий актор прийшов до театру, де працювала подружня пара. Сумська стала його партнеркою, і між ними виникла іскра, яка швидко переросла у бурхливий роман.

Молода артистка винною не почувалася, адже з чоловіком була не щасливою. Євген дозволяв собі різні речі у шлюбі, і сильно ображав молоду дружину. Окрім того, в нього були проблеми особистісного характеру. Зокрема, він не міг впоратися з зеленим змієм.

Роман Ольги та Віталія дійшов до такого рівня, що про нього знали абсолютно всі актори в трупі, окрім Євгена. Сумська якось навіть публікувала фото, на якому показала, як вони з Борисюком цілуються прямо за спиною у тодішнього чоловіка артистки.

Але рано чи пізно цей пузир мав луснути, і так і сталося. Під час гучного скандалу вдома Ольга В’ячеславівна зізналася Євгену про те, що зраджує йому, і одразу ж отримала покарання за це. Після цього дівчина зібрала валізи, дочку та рушила до Борисюка, який на той момент проживав разом з батьками.

Невдовзі пара побралася, і живе разом по сей день. Хоча були негаразди і кризи, вони все пройшли. Зокрема пара розповідала навіть про невірність, яка з часом відійшла в минуле, тільки-но їм вдалося знайти спільну мову.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?