“Я повернувся”: Влад Яма в пошарпаному одязі спантеличив шанувальників несподіваною заявою – куди та навіщо

Влад Яма, який уже понад два роки сидить із сім'єю у США, зробив дивну заяву про своє повернення. Шанувальники гадають, що ж насправді відбувається?

Вже після 24 лютого 2022 року хореограф та ведучий Влад Яма незаконно залишив Україну та виїхав із сім’єю до США. Спочатку артист приховував своє місце розташування, а коли його розкрили, то запевняв, що виїхав за кордон ще до початку війни. Втім, йому вже ніхто не вірив. І хоча артист намагався займатися благодійністю та збирав кошти на допомогу Україні, шквал хейту на його адресу вже було не зупинити.

Влад Яма в пошарпаному одязі заявив про своє повернення
Влад Яма в пошарпаному одязі заявив про своє повернення

Ще більше масла у вогонь підливали його недоречні пости, які танцюрист публікував одразу після чергового нальоту агресора на мирні міста України. Потім у мережі з’явилися повідомлення, що, нібито, Яма має намір повернутися додому і чекає на зручний момент.

Так, напередодні у мікроблозі танцюриста з’явився дивний пост. На фотографії в “сториз” Влад стоїть у добряче пошарпаному одязі, спершись на капот автомобіля марки Porshe. Але найбільше вразив напис англійською – “i`m back”, що в перекладі означає “Я повернувся”.

Влад Яма в пошарпаному одязі заявив про своє повернення
Влад Яма в пошарпаному одязі заявив про своє повернення

Куди й навіщо повернувся, Яма, як завжди, не уточнив. Натомість уважніші підписники звернули увагу на те, що фотографію було взято з кадру комедії “Нереальний КОПець”, яку знімали в Україні ще у 2019 році. У цьому фільмі актор-початківець Влад Яма зіграв одну із ролей.

адр із фільму Нереальний КОПець
адр із фільму Нереальний КОПець

Що цікаво, за сюжетом кінофільму син-мажор високопосадовця повертається зі США в Україну і влаштовується на роботу в поліцію, де на нього чекають цікаві “пригоди”. Що саме хотів сказати Яма цим фото, не зрозуміло. Можливо, хореограф просто знову натиснув на ту кнопку телефону. А поки що можна тільки уявити, що написали в коментарях до його Директу українці.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Містична історія: колишня Володимира Остапчука Христина Горняк різко захворіла перед польотом на Майорку

Коли людина довго щось планує, то руйнування цих планів в останній момент можуть вибити її із колії. Особливо коли це відбувається через фактори, які складно пояснити, як сталося з Христиною Горняк.