54-річна Ірина Білик приголомшила кардинальними змінами у зовнішності: що змінилося у зачісці та стилі

Співачка Ірина Білик не перестає вражати шанувальників своїми екстравагантними трендовими образами у кліпах та повсякденному житті. Неймовірне перетворення зірки!

Співачка Ірина Білик не перестає вражати шанувальників своїми екстравагантними трендовими образами у кліпах та повсякденному житті. Неймовірне перетворення зірки! Протягом довгої творчої кар’єри співачка Ірина Білик постійно вражала своїх шанувальників неймовірно стильним, а часом навіть екстравагантним вбранням. Українці з величезним інтересом стежили за перетвореннями зірки і щоразу їй вдавалося їх дивувати.

Ірина Білик
Ірина Білик

Згодом її дар стилізації образів із застосуванням найтрендовіших нарядів та незвичайних аксесуарів нікуди не зник, а став ще професійнішим. Зараз Ірину сміливо можна назвати одним із самих найкращих стилістів в Україні. Так, напередодні Ірина Білик випустила новий кліп, де з’явилася вкрай необічному образі. Повітряна сукня у ніжний квітковий принт була доповнена яскравими аксесуарами у стилі бохо. Волосся було прикрашене пір’ям, на кистях рук тимчасовими татуюваннями.

Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю
Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю

Наступний образ артистка продемонструвала на відео, яке, зважаючи на все, було записано під час відпочинку за кордоном. Співачка з’явилася у яскравому блакитному костюмі з легкої тканини з об’ємними штанами та сорочкою на випуск.

Наступний образ вразив не менше. На інтерв’ю на українському радіо співачка з’явилася у класичному чоловічому костюмі-трійка у стилі оверсайз чорного кольору, які доповнила масивними черевиками на платформі та сонцезахисними окулярами.

Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю
Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю

У першому варіанті співачка одягла чорні круглі окуляри у пластиковій оправі, у другому – з’явилася в масивній обтічній моделі з напівпрозорим оранжевим склом.

Експериментує Білик і із зачісками. Щоразу з’являючись на публіці, артистка робить різні укладання. Це можуть бути акуратні локони-буклі або живі хвилі, накручені на спеціальну плойку.

Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю
Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?