Даремно вважають бездітною: у Каменських є “син” від Геннадія Вітера, який став причиною дзвінка від Потапа

Відома українська співачка Настя Каменських встигла породичатися з іншою родиною ще до того, як вийшла заміж за Потапа. Що приховувала артистка?

Найчастіше питання, як Настя Каменських отримує від журналістів та своїх фанатів — це питання стосовно майбутнього поповнення в сім’ї. Досі артистка так і не подарувала Потапу дитину, хоча неодноразово говорила про те, що мріє стати матір’ю.

Щодо планів на малюка артистка також завжди посилалася на волю Господа, не уточнюючи, що саме має на увазі під цим.

Настя Каменських розповіла про свого хрещеного сина

Настя Каменських засвітила округлий живіт
Настя Каменських розповіла про свого хрещеного сина

Потап свою чергу неодноразово говорив про те, що дуже мріє стати багатодітним батьком. Мовляв, хоче, щоб Настя Каменських народила йому декількох дітей. Окрім того, в нього є син від попередніх стосунків з Іриною Горовою — Андрій.

Але як зізнався продюсер Геннадій Вітер, свого часу він про держався з Настею Каменських, охрестивши дитину. Мова йде про хлопчика, який на даний момент вже має бути підлітком. Ця інформація вийшла назовні через те, що Потап приревнував дружину до Геннадія, отримавши новину про їхній роман. Преса не знала про реальний зв’язок між зірками, а тому зробила висновок щодо любовних стосунків.

До мережі потрапили кадри, на яких спілкуються Настя Каменських та Геннадій Вітер, і до того ж доволі близько, щось стало приводом для чуток.

“Коли перший раз вийшла ця інформація в Мережі, мені дзвонить Потап і каже: “Гена, я не зрозумів, що це?” його вдома”, – розповів Вітер.

А під час цієї зустрічі саме обговорювали підготовку до хрестин. Журналісти про це не знали, і назвали Гену батьком дитини, яку нібито таємно народила Настя Каменських.

Цікаво, що Потап також вже неодноразово став хрещеним батьком. Однак, його найвідомішим хрещеним сином є спадкоємець Катерини Осадчий та Юрія Горбунова Іван, який ще й живе по сусідству з зірками. Тому хлопчик завжди має можливість завітати до свого наставника.

А от на рахунок Насті Каменських за своїм похресником інформації немає.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?