Втратив зв’язок із реальністю: як змінилося життя Винника за кордоном – уже не той король, якого всі знали

Відомий український блогер Богдан Беспалов вважає, що найбільшою помилкою Олега Винника став його від'їзд за кордон. Співак уже ніколи не поверне собі минулу популярність.

Колись ці артисти були мега популярні і купалися в коханні шанувальників, їх любила публіка, але все кардинально змінилося після 2022 року, коли вони просто зникли. Як з’ясується пізніше, всі ці зірки по-тихому виїхали за кордон незаконним шляхом або скориставшись правом на благодійні концерти, після чого не повернулися.

Однак, як стверджує блогер Богдан Беспалов, багато з цих чоловіків все ще обнадіюють себе думками про своє тріумфальне повернення в Україну і чекають лише на зручний момент. Але як їх зустріне публіка? Чи буде народне кохання таким, яким було до війни? Чи вибачать глядачі втікачам їхнє рішення жити в комфорті?

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

На це запитання спробував відповісти блогер Богдан Беспалов. На його думку, всі ці артисти більше ніколи не будуть такими популярними. Найбільше “постраждав” король усіх вовчиць Олег Винник, який раптово зник навесні 2022 року. Кілька місяців шанувальники шукали його. Багато хто навіть припускав, що співак смертельно хворий і тому не може вийти на зв’язок.

Блогер розповів про життя Олега Винника за кордоном
Блогер розповів про життя Олега Винника за кордоном

Проте через рік Винник, як ні в чому не бувало, з’явився в інтерв’ю у журналістки Вікторії Курочки. Замість тріумфального повернення до медіапростору, співак отримав шквал хейту від українців. І навіть його виправдання про те, що його життя зараз стало складним, не вистачає сил займатися творчістю і всі його думки пов’язані з Україною, не мали відгуку.

“Олег Винник втратив зв’язок із реальністю та зі своєю популярністю, від якої не залишилося навіть уламків. Кейс Олега заслуговує на окреме вивчення, адже маючи цілу музичну династію миттєво втрачає все, що будував тут роками. Насправді міг спокійно перебувати в Україні, проводити благодійні концерти та бути королем своєї аудиторії”, – написав Богдан Беспалов.

Важко з ним не погодитись. А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?