Марія Яремчук стала мамою вперше та народила малюка: чому Пономарьов робить вигляд, що нічого не відбулося

Популярна українська співачка Марія Яремчук здивувала публіку раптовою новиною про поповнення в сім'ї. Хто став батьком, і до чого тут Олександр Пономарьов?

Роман з Олександром Пономарьовим став ледве не єдиною популярною чуткою, яка ходила навколо особистого життя Марії Яремчук. Співачка неодноразово спростовувала дану інформацію, але їй все одно не вдалося переконати публіку у тому, що між нею та її наставником і колегою нічого немає.

Їхній роман здавався настільки очевидним та наповненим хімією, що у публіки здебільшого навіть не виникало ніяких сумнівів на рахунок цього. Тим не менш, 6 років тому Марія Назарівна повідомила про те, що вирішила завершити сценічну кар’єру, нібито через страх виступів перед великою аудиторією. Не варто і казати, що шанувальники були неймовірно засмученими, і окрім того поставилися з недовірою до даного зізнання.

Олександр Пономарьов відреагував на поповнення в родині Марії Яремчук

Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов відреагував на поповнення в родині Марії Яремчук

Після цього співачка повністю зникла за радарів преси, не виходила на зв’язок, і навіть не вела особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Тобто, комунікацію в мережі вона проводила таємно з найближчими людьми. Але Олександр Пономарьов все одно регулярно з’являвся на її акаунті, в якому майже не було жодних оновлень.

2022-го Яремчук публічно підтримала своїх співвітчизників, а 2023 з’явилася на Євробаченні, щоб представити свою країну в Ліверпулі на концерті. І ось недавно стало відомо, що співачка нібито народила дитину. Підтвердження від неї так і не надійшло, хоча ця інформація вже розповсюдилася в мережі, пресі, і на телебаченні.

Цікаво, що Олександр Пономарьов відреагував вельми неочікувано — повним ігноруванням новини. Зазвичай, він проявляє зацікавленість у тому, що відбувається в житті його колишньої підопічної, але в цей раз, чи то підтримуючи її таким чином, чи то просто не зважаючи на інформацію, взагалі ніяк себе не проявляє.

Тим часом шанувальники все очікують на якесь звернення від Марії Назарівни стосовно того, чи дійсно вона стала мамою.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?