Молода дружина Володимира Остапчука Полтавська показала кадри з пологового та розсекретила стать малюка

Молода дружина Володимира Остапчука заінтригувала мережу свіжими змін, з полового будинку, на якому показала новонародженого малюка. Що відбувається?

Як відомо, Катерина Полтавська та Володимир Остапчук таємно побралися півтора роки тому. За цей час багато чого змінилося. Зокрема, блогерка набрала популярність, стала цікавою публіці і активно створює контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, не пропускаючи жодного приводу привернути увагу потенційної аудиторії до себе.

Безумовно, весілля з популярним телеведучим Катерині у цьому питанні дуже допомогло. І хоча суттєвих змін в особистому житті самої Катерини останнім часом немає, вона залюбки може потішитися за інших.

Катерина Полтавська розповіла про поповнення в родині і показала кадри

Полтавська різко відреагувала на запитання про колишні стосунки Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про поповнення в родині і показала кадри

Так, нещодавно на акаунті зірки з’явився свіжий кадр, на якому вона показала новоспечену маму з новонародженою дитиною. З’ясувалося, що у близької людини Полтавської сталося поповнення в родині, і народилася дівчинка. Її назвали Луїзою.

Фотографії вийшли дуже ніжними, ласкавими та наповненими материнською любов’ю. Примітно, що сама Полтавська поки що на рахунок поповнення в сім’ї говорить з аудиторією неохоче, тим паче, що дівчині всього 23 роки.

Катерина Полтавська показала новонароджену дитину

Нагадуємо, що 2022-го стало відомо про розлучення Володимира Остапчука з його дружиною Христиною Горняк. Пара прожила у шлюбі всього декілька років, і увесь цей час супроводжувався численними скандалами телеведучого з його екс-дружиною Оленою Войченко. Вельми швидко Володимир знайшов нове кохання і побрався з Катериною Полтавською, яка заперечує імовірність того, що вона була коханкою.

Зараз телеведучий знову переживає конфлікт у зв’язку з розлученням, але на цей раз він носить майновий характер. З Христиною Горняк він не може поділити маєток, який вони почали будувати разом. Розбірок навіть була залучена Катерина Полтавська, потім дівчина намагається абстрагуватися від скандалу.

На даний момент невідомо, з якою імовірністю Володимиру вдасться зберегти за собою право на будинок, тим паче, що Христина Горняк має юридичну освіту.

Схожі статті

Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?