Вишиванка у колір волосся: Ребрик через два місяці після пологів покрасувалася в короткій дівочій сукні

Рівно два місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю дитину, а вже хизується на роботі у короткій дівочій сукні. Стильна матуся!

15 травня 2024 року було рівно два місяці, як улюблениця мільйонів українських телеглядачів ведуча та актриса Лілія Ребрик утретє стала мамою. Цього дня знаменитість опублікувала миле відео, де показала свою малечу Адель у стильному трикотажному костюмі та незвичайному головному уборі.

А вже наступного дня від ранку Лілія з’явилася в ефірі ранкової програми на телеканалі “Дом”. До студії знаменитість вийшла дуже ефектно. На ній була рожева міні-сукня з вишивкою і широкою спідницею, що летіла, яке було спеціально підібране до Дня вишиванки. Доповнили образ класичні туфлі-човники бежевого відтінку на високій шпильці.

Лілія Ребрик з'явилася в студії у незвичайній рожевій вишиванці
Лілія Ребрик з’явилася в студії у незвичайній рожевій вишиванці

Особливу увагу привертало волосся, пофарбоване в блонд з трохи помітним рожевим відтінком, яке ідеально поєднувалося з сукнею. Завершили аутфіт макіяж із ніжно рожевою помадою на губах та мініатюрні прикраси. Зазначимо, що виглядала телезірка дуже жіночно.

Цього ж дня Ребрик показала ще одну фотографію з вишиванкою. Цього разу на ній була біла сукня-міді, розшита червоними маками. Щоб зробити образ сучаснішим, телезірка доповнила вишиванку масивними лоферами яскраво-жовтого кольору.

Лілія Ребрик у незвичайній вишиванці
Лілія Ребрик у незвичайній вишиванці

“Найстильніше, найсимволічніше вбрання у світі! І найбільше сповнене сенсу. З днем вишиванки! Пишаюся, що гідна її носити”, – підписала публікацію Ребрик.

Зазначимо, що сьогодні 16 травня в Україні традиційно відзначають День Вишиванки. Цього дня заведено одягати одяг в українському національному стилі, щоб наголосити на своїй приналежності до великої нації, яка прямо зараз  відважно бореться за своє право бути вільними та незалежними. Багато українських знаменитостей та політиків уже встигли привітати співвітчизників зі святом, а заразом і продемонструвати свої неймовірно стильні та красиві вишиванки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?