Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.

У своїх інтерв’ю Григорій Решетнік ніколи не хоче розповідати про інші історії кохання у своєму житті, і робить вигляд, що на його долю припала тільки його дружина Христина.

За 15 років активної роботи на телебаченні шоумен зміг заробити собі репутацію зразкового сім’янина, і постійно її дотримується та захищає. Тим часом Христина народила йому вже трьох дітей, і зробила Григорія багатодітним батьком. Вони приховують, що це вимагає чимало фінансів, і так само потребує постійної уваги, фізичних навантажень, тощо. Попри складнощі, пара активно говорить про народження четвертої дитини.

Григорій Решетнік розповів про свої почуття до дружини Христини

Григорій Решетнік відверто розповів про своє особисте життя
Григорій Решетнік розповів про свої почуття до дружини Христини

Так, нещодавно Григорій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вельми цікаве відео, в якому його благовірна запитує ведучого, чи знає він, що йому дуже пощастило, адже в клініці їй повідомили, нібито її біологічний вік — 19 років.

“У мене тут нагальне питання виникло, вирішила запитати безпосередньо. У клініці мені сказали, що мій організм застряг на рівні 19 років. Що мені дуже комфортно, моєму організму в моєму тілі. Уявляєш, як тобі пощастило? Дев’ятнадцятирічна в тебе дружина”

На що Григорій ласкаво відповів, що так склалося тому, що вони познайомилися, коли Христині було 19.

Григорій Решетнік розповів про свої почуття до дружини Христини. Скріншоти особистої сторінки зірки

При цьому Григорій вельми таємниче посміхався і демонстрував, що пишається своєю дружиною.

Нагадуємо, що після 2 4 лютого Григорій не виїхав з України за кордон, хоча мав таку можливість на юридичному рівні, так як являється багатодітним батьком. Натомість родина осіла в Івано-Франківську. Григорій нібито намагався повернутися додому, але діти його не відпустили, вмовляючи його залишитися з ними.

Схожі статті

До мільярдера Мохаммада Захура були незавидні кандидати: всі чоловіки найбагатшої співачки України Камалії

Особисте життя найзаможнішої співачки України — Камалії — сповнене любовних інтриг і несподіваних поворотів. Багато чоловіків намагалися завоювати її серце до мільярдера Мохаммада Захура.

Джамала вражена кількістю привітань з нагоди народження дитини: “Іноді я навіть соромлюсь такої уваги”

Поява дитини — важливий момент для батьків. Здавалося б, коли мама очікує на малюка не вперше, то хвилювання має бути меншим. Але Джамала, яка народила вже третю дитину, з цим не погоджується.