Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Актриса Ксенія Мішина активно веде сторінку в Instagram, де ділиться всіма важливими подіями, які відбуваються у її житті. Крім робочих моментів, у мікроблозі екс “Холостячки” з’являються відео та фото з особистого архіву. Зазвичай це ролики з її єдиним сином Платоном, де вона розповідає про поточні справи та їх спільні поїздки.

А нещодавно у Ксенії Мішиної з’явився новий член сім’ї – милий рудий пес породи мальтипу. З того часу життя актриси кардинально змінилося. Тепер головний герой її блогу – пушистик на ім’я Один – скандинавський Бог мудрості та перемоги.

Так, сьогодні вранці Мішина оприлюднила відео де лежачи в ліжку, після пробудження мило цілується зі своїм домашнім улюбленцем. Зазначимо, що це виглядало дуже мило.

Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов'ю всього життя
Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

“Доброго ранку. Без світла, але з ціловашками”,- підписала кадри Ксенія Мішина.

Зазначимо, що собаку актриса називає ще одним своїм синочком. Нагадаємо, що Ксенія Мішина – одна виховує дитину. Про батька сина Платона актриса розповідає неохоче. В одному зі своїх інтерв’ю зірка зізналася, що на 5-му місяці вагітності пішла від чоловіка, бо зрозуміла, що не готова йти по життю з ним далі. Нині її син – головний чоловік у її житті.
Після невдалих стосунків із переможцем першого сезону “Холостячки” – коміком Олександром Еллертом, Ксенія вирішила поставити своє особисте життя на паузу та повністю присвятити себе вихованню дитини.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож

Щодо її екс-коханого, то він після початку повномасштабного вторгнення ухвалив рішення виїхати за кордон і зараз намагається будувати кар’єру в США.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?