“Знав, що так буде”: Міцкевич після скандалу з Поляковою опинився в лікарні – що сталося з зіркою МастерШеф

Зірка "МастерШеф" Влад Мацкевич, який розповідав у себе в соцмережах, що мав бурхливий роман з Олею Поляковою, вийшов на зв'язок із лікарняної палати.

Зірка “МастерШеф” Влад Міцкевич, який розповідав у себе в соцмережах, що мав бурхливий роман з Олею Поляковою, вийшов на зв’язок із лікарняної палати. Кілька тижнів тому зірка “МастерШеф” Владислав Міцкевич став фігурантом гучного скандалу, після того, як заявив, що мав бурхливий роман з Олею Поляковою і навіть надав фотодокази. Правда, потім кулінар відкликав свої слова назад і навіть вибачився, але садок залишився.

Владислав Міцкевич та Оля Полякова
Владислав Міцкевич та Оля Полякова

А поки в Мережі обговорюють чи був любовний зв’язок між парочкою чи це плід фантазії Міцкевича, відбулася ще одна резонансна подія. Так, напередодні Владислав вийшов на зв’язок із лікарняної палати та повідомив, що потрапив у ДТП. У коментарі до відео гаданий коханець Полякової повідомив, що його мотоцикл “зробив п’ять обертів”, внаслідок чого Міцкевич отримав серйозні травми. У Влада діагностували перелом ребер, струс мозку, рани та гематоми м’яких тканин. Фото блогер одразу надав у Instagram.

Владислав Міцкевич потрапив в ДТП
Владислав Міцкевич потрапив в ДТП

Трохи згодом Міцкевич докладно розповів про свій стан, а також зізнався, що передчував, що з ним щось подібне станеться.

“Я знав, що так буде, був впевнений на 1000%! Єдине, думав, що набагато сильніше…”, – розповів Владислав і заспокоїв схвильованих підписників – “жити буду 100%”.

Далі зірка “МастерШеф” повідомив, що розраховує через тиждень повернутись до нормального життя.

Що відомо про Владислава Міцкевича

Владислав Міцкевич
Владислав Міцкевич

Уродженець Києва. Йому 24 роки. Чоловік брав участь у популярному шоу “МастерШеф”, де привернув увагу не лише своїми кулінарними талантами, а й харизматичною зовнішністю. Шанувальники з цікавістю спостерігали за ним не лише на проекті, а й активно стежили за його особистим життям. Після скандалу з Поляковою, Міцкевич дав відверте інтерв’ю, де розповів, що був дуже в добрих стосунках із чоловіком артистки – бізнесменом Вадимом Буряковським.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.