“Знав, що так буде”: Міцкевич після скандалу з Поляковою опинився в лікарні – що сталося з зіркою МастерШеф

Зірка "МастерШеф" Влад Мацкевич, який розповідав у себе в соцмережах, що мав бурхливий роман з Олею Поляковою, вийшов на зв'язок із лікарняної палати.

Зірка “МастерШеф” Влад Міцкевич, який розповідав у себе в соцмережах, що мав бурхливий роман з Олею Поляковою, вийшов на зв’язок із лікарняної палати. Кілька тижнів тому зірка “МастерШеф” Владислав Міцкевич став фігурантом гучного скандалу, після того, як заявив, що мав бурхливий роман з Олею Поляковою і навіть надав фотодокази. Правда, потім кулінар відкликав свої слова назад і навіть вибачився, але садок залишився.

Владислав Міцкевич та Оля Полякова
Владислав Міцкевич та Оля Полякова

А поки в Мережі обговорюють чи був любовний зв’язок між парочкою чи це плід фантазії Міцкевича, відбулася ще одна резонансна подія. Так, напередодні Владислав вийшов на зв’язок із лікарняної палати та повідомив, що потрапив у ДТП. У коментарі до відео гаданий коханець Полякової повідомив, що його мотоцикл “зробив п’ять обертів”, внаслідок чого Міцкевич отримав серйозні травми. У Влада діагностували перелом ребер, струс мозку, рани та гематоми м’яких тканин. Фото блогер одразу надав у Instagram.

Владислав Міцкевич потрапив в ДТП
Владислав Міцкевич потрапив в ДТП

Трохи згодом Міцкевич докладно розповів про свій стан, а також зізнався, що передчував, що з ним щось подібне станеться.

“Я знав, що так буде, був впевнений на 1000%! Єдине, думав, що набагато сильніше…”, – розповів Владислав і заспокоїв схвильованих підписників – “жити буду 100%”.

Далі зірка “МастерШеф” повідомив, що розраховує через тиждень повернутись до нормального життя.

Що відомо про Владислава Міцкевича

Владислав Міцкевич
Владислав Міцкевич

Уродженець Києва. Йому 24 роки. Чоловік брав участь у популярному шоу “МастерШеф”, де привернув увагу не лише своїми кулінарними талантами, а й харизматичною зовнішністю. Шанувальники з цікавістю спостерігали за ним не лише на проекті, а й активно стежили за його особистим життям. Після скандалу з Поляковою, Міцкевич дав відверте інтерв’ю, де розповів, що був дуже в добрих стосунках із чоловіком артистки – бізнесменом Вадимом Буряковським.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?