У родині Віктора Павліка настали складні часи: заплакана Репяхова вийшла в ефір – ще вчора все було добре

Молода дружина Віктора Павліка записала відео, яке не на жарт стурбувало її підписників. Що сталося? Тільки вчора Катя Репяхова була абсолютно щасливою.

Четверта дружина Віктора Павліка – його колишня шанувальниця, концертний директор, а тепер ще й бізнес-леді Катерина Репяхова продовжує розвивати свій Instagram, який вже приносить їй непоганий дохід. Щоб залучити якнайбільше аудиторії, молода жінка намагається постити різноманітний контент. В основному Катя розповідає про своє життя, про виховання дитини, про свій інтернет-магазин дитячих товарів та нові бізнес-проекти. Репяхова уважно відстежує охоплення та робить висновки.

Так, напередодні блогерка опублікувала відео, яке змусило її передплатників дуже переживати за їхню родину. Спочатку на тлі чорного екрану дружина Павліка повідомила, що не може передати, наскільки складні часи переживає її родина. Однак залишається і щось позитивне. Що саме сталося, Репяхова не уточнила, а пообіцяла розповісти все наступного дня.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

Наступні “сторизи” ще більше стурбували шанувальників. У кадрі дружина Павліка з’явилася у сльозах. У салоні її авто грала сумна пісня.

“Знаю, що має залишатися сильною. Завтра вийду з новими силами”, – заінтригувала Репяхова.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

А вже зранку Катя оприлюднила пост, де на фото з радісним обличчям повідомила, що сьогодні розповість історію життя, коли “бажання здійснюються швидше, ніж ти собі уявляєш”. Тут же посипалися питання – “Ви вже зі своєю квартирою?”, “Ви вагітні?”, проте Репяхова, як справжній професійний блогер, продовжує зберігати інтригу.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

“Дочекайтеся”, – написала Катерина та знову зникла.

Цікаво, про що розповість дружина Павлика? Чи пов’язано це з повідомленням про важкий період життя в сім’ї та зі сльозами у попередніх сторизах?

Нагадаємо, що напередодні Катерина Репяхова разом із усіма українцями відзначала День вишиванки та оприлюднила барвисті фото, на яких позувала вся родина – знаменитий чоловік Віктор Павлик та маленький син Михайло.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.