У родині Віктора Павліка настали складні часи: заплакана Репяхова вийшла в ефір – ще вчора все було добре

Молода дружина Віктора Павліка записала відео, яке не на жарт стурбувало її підписників. Що сталося? Тільки вчора Катя Репяхова була абсолютно щасливою.

Четверта дружина Віктора Павліка – його колишня шанувальниця, концертний директор, а тепер ще й бізнес-леді Катерина Репяхова продовжує розвивати свій Instagram, який вже приносить їй непоганий дохід. Щоб залучити якнайбільше аудиторії, молода жінка намагається постити різноманітний контент. В основному Катя розповідає про своє життя, про виховання дитини, про свій інтернет-магазин дитячих товарів та нові бізнес-проекти. Репяхова уважно відстежує охоплення та робить висновки.

Так, напередодні блогерка опублікувала відео, яке змусило її передплатників дуже переживати за їхню родину. Спочатку на тлі чорного екрану дружина Павліка повідомила, що не може передати, наскільки складні часи переживає її родина. Однак залишається і щось позитивне. Що саме сталося, Репяхова не уточнила, а пообіцяла розповісти все наступного дня.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

Наступні “сторизи” ще більше стурбували шанувальників. У кадрі дружина Павліка з’явилася у сльозах. У салоні її авто грала сумна пісня.

“Знаю, що має залишатися сильною. Завтра вийду з новими силами”, – заінтригувала Репяхова.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

А вже зранку Катя оприлюднила пост, де на фото з радісним обличчям повідомила, що сьогодні розповість історію життя, коли “бажання здійснюються швидше, ніж ти собі уявляєш”. Тут же посипалися питання – “Ви вже зі своєю квартирою?”, “Ви вагітні?”, проте Репяхова, як справжній професійний блогер, продовжує зберігати інтригу.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

“Дочекайтеся”, – написала Катерина та знову зникла.

Цікаво, про що розповість дружина Павлика? Чи пов’язано це з повідомленням про важкий період життя в сім’ї та зі сльозами у попередніх сторизах?

Нагадаємо, що напередодні Катерина Репяхова разом із усіма українцями відзначала День вишиванки та оприлюднила барвисті фото, на яких позувала вся родина – знаменитий чоловік Віктор Павлик та маленький син Михайло.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?