Наталія Могилевська похвалилася дорогим подарунком: про таку сукню мріє кожна жінка – ніколи не вийде з моди

Співачка Наталія Могилевська зненацька отримала подарунок від найвідомішої української дизайнерки. Її сукні носять не лише українські зірки, а й у Голлівуді.

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році, нарешті зустріла своє кохання і стала мамою для двох чарівних дівчаток, дуже докладно розповідає про своє життя в соціальних мережах. Артистка намагається висвітлювати усі важливі події. Так, напередодні Могилевська похвалилася несподіваним подарунком, який одержала від відомої української дизайнерки Юлії Магдич. Інтрига трималася недовго, як виявилося, львівська дизайнерка надіслала співачці сукню-вишиванку із власної колекції. Співачка відразу приміряла його.

Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера
Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера

“Я в захваті!”, – написала в коментарях Могилевська.

Зазначимо, що Юлія Магдич спеціалізується на виготовленні дизайнерських вишиванок. У її колекціях є як класичні, так і модернові моделі з оригінальним кроєм у дусі останніх тенденцій у моді.

Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера
Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера

Сьогодні вишиванку від Магдича мріють роздобути багато модниць. Зазначимо, що задоволення не з дешевих. Ціни на різні моделі суконь, блуз, костюмів та сорочок коливаються від 25 до 150 тисяч гривень і вище.

Вишиванки від Юлії Магдич
Вишиванки від Юлії Магдич

Сьогодні вишиванки дизайнера носять світові знаменитості – мама Ілона Маска Мей Маск, актриса Кетрін Зета-Джонс та багато інших. Українські зірки також хизуються у вишиванках від Юлії Магдич. Цілі колекції є у Каті Осадчої, Джамали, Тіни Кароль, Ольги Сумської та багатьох інших зірок.А тепер до списку щасливих власниць модних шедеврів приєдналася й Наталія Могилевська.

Так, нагадаємо, що вчора, 15 травня, в Україні традиційно відзначали День вишиванки. Цього дня багато українських знаменитостей опублікували фотографії, на яких позували у неймовірно красивих сукнях, сорочках та блузах у національному стилі. Свою колекцію вишиванок продемонструвала Катя Осадча, Ольга Сумська, Лілія Ребрик та багато інших українських зірок.

Осадча, Ектор Хіменес-Браво та інші зірки вбралися в модні вишиванки
Осадча, Ектор Хіменес-Браво та інші зірки вбралися в модні вишиванки

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.