Наталія Могилевська похвалилася дорогим подарунком: про таку сукню мріє кожна жінка – ніколи не вийде з моди

Співачка Наталія Могилевська зненацька отримала подарунок від найвідомішої української дизайнерки. Її сукні носять не лише українські зірки, а й у Голлівуді.

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році, нарешті зустріла своє кохання і стала мамою для двох чарівних дівчаток, дуже докладно розповідає про своє життя в соціальних мережах. Артистка намагається висвітлювати усі важливі події. Так, напередодні Могилевська похвалилася несподіваним подарунком, який одержала від відомої української дизайнерки Юлії Магдич. Інтрига трималася недовго, як виявилося, львівська дизайнерка надіслала співачці сукню-вишиванку із власної колекції. Співачка відразу приміряла його.

Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера
Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера

“Я в захваті!”, – написала в коментарях Могилевська.

Зазначимо, що Юлія Магдич спеціалізується на виготовленні дизайнерських вишиванок. У її колекціях є як класичні, так і модернові моделі з оригінальним кроєм у дусі останніх тенденцій у моді.

Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера
Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера

Сьогодні вишиванку від Магдича мріють роздобути багато модниць. Зазначимо, що задоволення не з дешевих. Ціни на різні моделі суконь, блуз, костюмів та сорочок коливаються від 25 до 150 тисяч гривень і вище.

Вишиванки від Юлії Магдич
Вишиванки від Юлії Магдич

Сьогодні вишиванки дизайнера носять світові знаменитості – мама Ілона Маска Мей Маск, актриса Кетрін Зета-Джонс та багато інших. Українські зірки також хизуються у вишиванках від Юлії Магдич. Цілі колекції є у Каті Осадчої, Джамали, Тіни Кароль, Ольги Сумської та багатьох інших зірок.А тепер до списку щасливих власниць модних шедеврів приєдналася й Наталія Могилевська.

Так, нагадаємо, що вчора, 15 травня, в Україні традиційно відзначали День вишиванки. Цього дня багато українських знаменитостей опублікували фотографії, на яких позували у неймовірно красивих сукнях, сорочках та блузах у національному стилі. Свою колекцію вишиванок продемонструвала Катя Осадча, Ольга Сумська, Лілія Ребрик та багато інших українських зірок.

Осадча, Ектор Хіменес-Браво та інші зірки вбралися в модні вишиванки
Осадча, Ектор Хіменес-Браво та інші зірки вбралися в модні вишиванки

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?