Спливла сімейна таємниця Тоні Матвієнко, бо чоловік співачки Арсен Мірзоян проговорився: “Вагітні”

Відома українська сім'я Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян заінтригували мережу новинами особистого характеру. Що зараз відбувається з зірками?

Пройшло не так багато часу з моменту великої трагедії у родині Мірзояна та Матвієнко. Так, півроку тому Тоня втратила свою найближчу людину в світі — матір Ніну Митрофанівну. Легенда української пісні тривалий час боролася з онкологією, але знала, що цю боротьбу програє.

Зірка померла, оточена своїми рідними. Правду про свій стан вона не розкривала до останнього, і причина її смерті була розкрита саме зятем Арсеном Мірзояном, який розповів правду в В ексклюзивному інтерв’ю.

Арсен Мірзоян показав сімейні кадри під свою пісню

Арсен Мірзоян показав сімейні кадри під свою пісню

Шанувальники сильно переживали за Тоню Матвієнко, яка, здавалося, взагалі не може впоратися зі своєю втратою. Артистка спочатку організувала церемонію та похорон, і нібито трималася, але пізніше почала активніше ділитися власним горем, багато плакала.

Врешті-решт, рани хоча і не проходять, але трохи загоюються. Тоня почала більше посміхатися, і шанувальники це помічають. Так само її чоловік Арсен Мірзоян почав більш активніше поводиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і навіть ділитися сімейними кадрами.

Наприклад, нещодавно він заінтригував публіку, продемонструвавши, як щасливо вони з Тонею насолоджується часом разом під його пісню “Вагітні майбутнім”.

Для шанувальників це стало справжнім подарунком, адже вони дійсно дуже хвилювалися за емоційний стан співачки. Власне, і сам Арсен Мірзоян був вельми близьким зі своєю тещею, і останні роки їхні взаємини нагадували стосунки матері та сина. Зокрема, сама Ніна Митрофанівна говорила про те, що таким чином ставиться до чоловіка своєї дочки.

Нагадуємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко виховують у шлюбі спільну дочку Ніну, яка отримала своє ім’я в честь бабусі. Також у Тоні є дочка від попередніх стосунків Уляна, а у Арсена двоє синів від попереднього шлюбу. З усіма дітьми зірки ладнають прекрасно, і намагаються створити міцну та люблячу родину.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?