Ті ж самі граблі: новий коханець Лорак залишив стару роботу тепер став гуру шоу-бізнесу – іронія життя

Схоже, співачка Ані Лорак із головою поринула в нові почуття і зовсім забула про свій минулий сімейний досвід із турком Муратом Налчаджиоглу.

У 2022 році українська співачка Ані Лорак зробила остаточний вибір і залишилася будувати кар’єру в Росії, при цьому жодним словом не обмовилася на підтримку рідної країни. За порадою свого близького друга Філіпа Кіркорова артистка на якийсь час зникла з медіапростору і вирушила “медитувати” до спекотних країн, де й познайомилася з іспанським інструктором з йоги та експертом з комплексного оздоровлення організму Ісааком Віджраком. До Москви вони вже повернулися разом, а трохи згодом оголосили себе парою.

Коханець Лорак повідомив, що покинув стару роботу заради співачки
Коханець Лорак повідомив, що покинув стару роботу заради співачки

Кароліна світилася від щастя, адже вона нарешті знайшла любов, яку так довго шукала. У 2023 році пара почала з’являтися разом на світських тусовках і вже не приховувала своїх почуттів. Іспанський інструктор з йоги впевнено тримався перед камерами і дуже швидко увійшов у роль зірки.

А нещодавно стало відомо, що новий коханий Лорак вирішив залишити свою колишню роботу та присвятити своє життя співачці. Так, у мікроблозі 47-річного Ісаака Віджраку з’явилося відео, на якому він та Ані Лорак за руку йдуть коридором, спускаються у ліфті, а потім разом виходять до публіки.

У коментарі до ролика інструктор з йоги повідомляє, що після зустрічі з Ані Лорак вирішив поміняти рід діяльності та повернуться до шоу-бізнесу. Як виявилося, Ісаак вже мав подібний досвід роботи, який тривав понад 10 років. Потім він вирішив присвятити себе практикам і 15 років надавав “допомогу тілам”, проте зустріч з Лорак докорінно все змінила і тепер він відчуває, що має присвятити все своє життя зоряній співачці.

“Ти стала моєю єдиною місією: бути поруч із тобою, захищати тебе та подорожувати разом із тобою через випробування та чудові моменти життя. За іронією долі, я знову беру участь у шоу-бізнесі”,- написав Віджраку.

Далі за текстом стало відомо, що Лорак та її іспанський мачо подолали багато труднощів, які їх згуртували, і тепер чоловік готовий втілювати в життя нові спільні проєкти. Іронія життя. Усе повертається. Здається, Ані Лорак знову настає на ті ж граблі, що і з Муратом Налчаджіоглу, який, за чутками, не соромився користуватися славою та грошима знаменитої дружини, і вся його подальша “кар’єра” була побудована лише завдяки їй.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?