Настя Каменських зізналася, чому насправді зняла обручку: не стала шукати виправдань і розповіла як є

Настя Каменських вперше розповіла, чому зняла свою весільну обручку, яку їй одягнув на безіменний палець Потап. Невже зіркова пара більше не разом?

Настя Каменських неодноразово отримувала найрізноманітніші питання на рахунок свого особистого життя. Починаючи з імовірного розлучення, і закінчуючи неможливістю стати матір’ю. За роки телевізійної кар’єри артистка стала спокійніше ставитися до такої цікавості на рахунок її персони, і зазвичай просто ігнорує нахабні питання.

Настя Каменських
Настя Каменських розповіла, чому зняла свою весільну обручку

Настя Каменських розповіла, чому зняла свою весільну обручку

В свою чергу Потап інколи навіть радить підіграти, адже усе це спрощує йому роботу. Як ніяк, Олексій займається просуванням артистки, і будь-який піар іде їй на користь. І цей піар інколи можна створити з абсолютних дрібниць.

Наприклад, Настя Каменських неодноразово отримувала питання на рахунок обручки, яка мала б красуватися на її безіменному пальці. Її відсутність часом ставала приводом для пліток щодо розставання пари. Мовляв, давно не разом, тому обручки і немає.

Цікаво, що Настя Каменських не стала шукати виправдань на цей рахунок як це часто буває. Наприклад, змінився розмір пальця, чи щось інше. Артистка одразу заявила, що ніколи не носила обручку через просту причину: на сцені вона її скоріш за все загубить, так як постійно простягає руки до публіки, а знімати і одягати її кожного разу їй просто ліньки.

Примітно, що Потап свою чергу інколи з’являвся на публіці з обручкою, інколи без. А от у шлюбі з Іриною Горовою прикрасу він все ж таки носив.

Нагадуємо, що за останні 2 роки публіка вже встигла повірити у те, що зіркова пара прийняла рішення розійтися. Про це свідчило багато найрізноманітніших моментів: Настя Каменських та Потап майже не з’являються разом на людях, не створюють спільного контенту, не обмінюються любовними повідомленнями в соцмережах як раніше, і в цілому їхні стосунки виглядають набагато холоднішими.

Однак обидва запевняють, що насправді вони разом і кохають одне одного.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?