Ірина Білик публічно освідчилася в коханні і зізналася, у якості кого пішла на це: “Коханка тільки любить”

Знаменита українська співачка дала ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповіла про почуття та заінтригувала мережу зізнанням про кохання. Хто надихнув зірку на це?

Популярна українська співачка Ірина Білик багато років створювала безсмертний репертуар, який досі розбурхує людські серця. Зовсім не дивно, що пісні артистки ніколи не втрачають своєї актуальності, так як зв’язок між людьми також вічний.

Здавалося, не так давно співачка пережила вельми непростий період в особистому житті, адже їй довелося розлучитися в черговий раз. Однак, співачка на це відреагувала дуже по-філософськи, і потішила шанувальників хорошим настроєм.

Ба більше, з колишнім чоловіком Асланом, від якого Білик до того ж народила дитину, в неї залишилися дружні стосунки. Артистка не приховує, що вони продовжують співпрацювати та підтримувати зв’язок.

В своєму інтерв’ю про розлучення Ірина Білик також зізналася, що має наміри знайти нове кохання і навіть вийти заміж. Артистка ділилася мріями на рахунок пишного весілля та свята кохання.

Ірина Білик презентувала нову пісню про кохання та пояснила її зміст

Але поки що вона обмежується створенням новихтів про любов. Так, нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з її інтерв’ю, в якому вона розповідає про нову композицію — зізнання в коханні.

 

Білик одразу ж уточнила, що це саме про кохання дружини, а не коханки. Мовляв, саме дружина може любити і ненавидіти одночасно. Що ж стосується коханки, то вона здатна тільки любити.

Фанати зірки неабияк зраділи новині про її нову композицію, адже довго чекали на цей подарунок від артистки.

Нагадуємо, що за ці 2 останні роки мережею активно розповзлися чутки про імовірний роман Білик з її колишнім чоловіком Дмитром Коляденко. Однак, обидва спростовують дану інформацію наголошують на тому, що вони залишаються друзями, хоча раніше Дмитро неодноразово говорив, що хоче повернути кохану. Зараз вже він наполягає на тому, що вони близькі емоційно, але ніякого фізичного контакту між ними немає.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?