Карпа вперше розповіла про зраду свого обранця: коханку далеко не шукав, і зупинився на кращій подрузі зірки

Популярна українська співачка Наталка Карпа вперше розповіла про драму в особистому житті, яка розгорнулася, поки ніхто не бачив. Що сталося у шлюбі зірки?

Знаменита українська співачка Наталка Карпа вельми рідко дає ексклюзивні інтерв’ю, і особливо рідко наважується на вражаючі зізнання.

Але судячи з усього, наступили в світлі часи для її фанатів, адже виконавиця розкрилася з неочікуваної сторони. Так, зірка вперше розповіла про те, через що пройшла через свого коханого та кращу подругу. Примітно, що історія вийшла доволі важкою для сприйняття, і непростою для жінок, які схильні проявляти солідарність. Втім, когось вона зможе навіть чомусь навчити.

Наталка Карпа розповіла про зраду свого коханого

Наталка Карпа
Наталка Карпа розповіла про зраду свого коханого

У своєму новому інтерв’ю, яке Наталка дала Славі Дьоміну вона вперше розповіла про розбите серце, яке не пожаліли ні її обранець, ні краща подруга. За словами артистки, це було її перше велике кохання. А подруга справді була близькою. І вона їй довіряла.

“Це така подруга дитинства, з якою я з самого дитинства дружила. Я завжди приїжджала на літні канікули, ми жили будинок у будинок. А я така, знаєш, душевна, її привела тоді на цю радіостанцію, де я працювала, познайомила тоді з тим хлопцем”, – зізналася співачка в інтерв’ю.

За словами Карпи, саме її подруга першою пішла на зраду, і повністю зруйнувала не тільки її довіру, але і стосунки.

При цьому, усі ознаки були як на долоні. Наталка була тоді сильно закохана у журналіста, і постійно розповідала про це подрузі, яка реагувала на це негативно. Окрім того, вони з молодою людиною не жили разом, а лише зустрічалися, що не дало Карпі побачити всю картину одразу.

З тих пір пройшло багато часу, однак, Наталка, судячи з усього, не відпустила образу та зраджена у довіру.

Зараз цього журналіста вже немає в живих, адже він загинув. Натомість подруга живе своїм життям, і жодним чином не пересікається з героїнею нашої статті.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?