43-річна Лілія Ребрик оголосила про чергове поповнення у своїй “дикій” родині: “Чекайте на гендер-паті”

Відома телеведуча Лілія Ребрик зовсім нещодавно народила третю дитину. Проте, вже зараз родина Диких чекає на нове поповнення. Деталі в матеріалі порталу Сенсація.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не приховує особистого життя. Жінка з задоволенням ділиться особистим у своєму блозі в Instagram. Вона відверто розповідає про всі принади та негативні сторони вагітності, показує спільні сімейні свята та ділиться радощами зі своїми підписниками. За таку позицію, її родина отримує, як підтримку, так і хейт. Проте, попри критику телеведуча не зупиняється та продовжує оприлюднювати деталі життя своєї родини.

Минулого тижня, жінка повідомила про христини своєї молодшої донечки та назвала імена її хрещених батьків. Два дні тому, вона виклала коротке відео на честь Аделіни, адже малій виповнилося цілих 2 місяці. Вчора, мама показувала візит до їх лікаря, а вже сьогодні, вона повідомила про чергове поповнення у родині.

Лілія Ребрик оголосила про поповнення у родині
Лілія Ребрик оголосила про поповнення у родині

Ні, жінка не вагітна вчетверте. Все набагато простіше. На території її заміського будинку з’явилася ще одна молода мама. Лілія показала, маленьке гніздечко на ялинці та похвалилася, що їх подвір’я стало домом для невеличкого сімейства птахів. Хоча, чого невеличкого, в гніздечку видніється аж шість синеньких яєчок. За даними мережі, такі незвичні яйця можуть належати дрозду, або горихвістці.

“У нас на подвір’ї пташка загніздилася. Чекайте на гендер-паті”, – підписала свою сторіс телеведуча.

Лілія Ребрик оголосила про поповнення у родині
Лілія Ребрик оголосила про поповнення у родині

Тож, вже скоро родина зможе спостерігати за розвитком пташенят. З власного досвіду, це дуже цікаво, споглядати етапи їх дорослішання. Як вони з маленьких та безпорадних діточок перетворяться на гарних дорослих пташок та покинуть батьківське гніздечко. А для старших дітей подружжя Диких, це стане своєрідним дуже повчальним науковим проєктом.

Лілія Ребрик оголосила про поповнення у родині
Лілія Ребрик оголосила про поповнення у родині

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?